Kerstcadeaus voor fashionista’s

Nieuws | Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends en fan van make-up? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends en fan van make-up? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Een toffe kersttrui

Ooit heel fout, tegenwoordig net heel trendy. Een kersttrui is speels, vrolijk en feestelijk. Perfect voor het kerstdiner bij je oma (remember Bridget Jones), of gewoon om gezellig thuis mee in de zetel te zitten. Van links naar rechts: Etam, New Look, LolaLiza.

Heerlijke parfumsets

Heel wat parfums komen speciaal voor de feesten in pakket met bodygel en/of douchegel. Zo ruik je altijd naar jouw favoriete geur. Van links naar rechts: Boucheron Quatre, Caudalie Thé des Vignes, Agent Provocateur Fatale Intense.

Tijd voor het nieuwe jaar

Wil je het jaar inzetten met een gloednieuw horloge om je pols? Deze exemplaren zorgen voor een extra portie stijl. Van links naar rechts: Daniel Wellington, Thomas Sabo, Michael Kors smartwatch, Paul Hewitt.

Voor in de slaapkamer

Worden het feesten vol verleiding? Zowel Passionata als Chantelle brachten speciaal voor de feesten enkele zeer verleidelijke lijnen uit die alle harten doen smelten in vurig rood of sensueel kant.

Een klein cadeautje

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: broche Youh!, ketting Dodo, ring Naiomy, oorbellen Miracles, armband Swarovski.

Pure verwennerij

In de winter kan je huid wel wat extra’s gebruiken.

De SELF Luxe Facial bevat een dagcrème, nachtcrème, lotion en scrub. De geschenkdoos van Cinq Mondes bevat verfrissend aromatisch water met recepten uit de hele wereld. The Rituals of Ayurveda Balancing Ceremony Giftset van Rituals tenslotte bestaat onder andere uit een body cream, body mist, shower gel en scrub.

Klaar voor de vakantie

Laat je koffers deze winter niet op zolder staan. Versier ze naar hartelust en maak van je huis een Winter Wonderland. Reizen plannen onder de kerstboom, daar tekenen we voor! De Rimowa Salsa of de Samsonite Neopulse Spinner 81 zijn de uitgelezen cadeaus voor echte globetrotters.

Een leuk gadget

Heel wat producten krijgen tijdens het eindejaar een kerstjasje. Boni Selection van Colruyt dacht dit jaar zelfs aan het toilet met toiletpapier met een patroon van gouden rendiertjes en een speculoosgeur. De sokken van Calzedonia houden je lekker warm, net als de pantoffels van Tezenis. Ook de gelukspoppetjes van Sonny Angels zetten hun kerstmuts op!

Je troeven in de kijker

Met deze make-up zal je nog meer stralen tijdens de feesten.

Met de Only You nagellak is je look tot in de puntjes afgewerkt. De lip gloss kit Champagne on Ice van jane iredale zorgt voor verleidelijke lippen. De beauty bag van Rimmel bevat een 24H Supercurler Mascara, de Lasting Finishing by Kate Lipstick #51 Muse Red voor sexy vuurrode lippen en de 60 Seconds SuperShine #320 Rapid Ruby nagellak voor een ultraglamoureus effect.

De geur van kerst

De juiste geur in huis brengt je meteen in de sfeer van de feestdagen.

Bij Miracles veranderen dit seizoen niet alleen de geuren, ook de kaarsen zelf krijgen een nieuw, hip jasje, bekleed met ecoleder.

Met het Mint Truffle Scenic Glass Peace van Woodwick haal je letterlijk de winter in huis met een sneeuwlandschap in glas en de geur van chocolade en munt.

Bij JUTTU vind je de geurkaarsen met een boodschap van Me&Mats.

Bij de nieuwe Moments of Life geurkaarsen van Spaas tenslotte vonden we de heerlijke geur Secret Fantasy op basis van eucalyptus en appel.

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon.

Met de Vivabox Wellness Weekend geef je een heerlijk weekendje om te herbronnen. 420 wellnesscentra bieden jou en jouw partner volledige rust aan! Kiezen belooft niet eenvoudig te worden…

De Wonderbox geschenkkoffer Merry Christmas, bevat maar liefst 1725 activiteiten: een romantisch ontbijt, wellness, vlucht met een ULM… je geeft veel meer dan een simpel cadeautje, je geeft een magisch moment die blijvende herinneringen met zich meebrengt.

De juiste accessoires

Het zijn de accessoires die je look helemaal af maken. Voor op je verlanglijstje: handschoenen & Other Stories, handtas Mieke Dierckx, sjaal ottod’Ame, enkellaarsjes Kennel & Schmenger.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top