Binnenkijken bij Justin Bieber

Nieuws | Justin Bieber zal zijn tijd vanaf nu verdelen tussen Los Angeles en Londen. Hij huurt daarom een statige villa in de Britse hoofdstad voor maar liefst 108.000 pond per maand. De villa dateert uit 1910 en werd tien jaar geleden volledig gerenoveerd met de meest luxueuze materialen. Ontdek hier hoe het nieuwe stulpje van het tieneridool eruit ziet!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Justin Bieber zal zijn tijd vanaf nu verdelen tussen Los Angeles en Londen. Hij huurt daarom een statige villa in de Britse hoofdstad voor maar liefst 108.000 pond per maand. De villa dateert uit 1910 en werd tien jaar geleden volledig gerenoveerd met de meest luxueuze materialen. Ontdek hier hoe het nieuwe stulpje van het tieneridool eruit ziet!

Noord-Londen

De villa bevindt zich een residentiële wijk in Noord-Londen, tussen de villa’s van diplomaten en andere aristocratie. De 22-jarige popster zou verliefd geworden zijn op de rustige regio. Het landgoed zelf is 25 are groot.

Inkom

De massief eiken trap is zonder twijfel het pronkstuk van de inkom. De villa is verder zeer klassiek ingericht: mét lusters!

Woonkamer

Wit is de overheersende kleur in de woonkamer, met een paar houten accenten. In het salon ook een witte piano, ideaal voor Justin Bieber!

Eetkamer

Let op de opvallende lusters boven de grote eettafel. Justin kan wel wat vrienden uitnodigen om te komen eten! Misschien David Beckham wel? Hij zou de zanger aangespoord hebben om naar Londen te trekken.

Eerste verdieping

Het opvallende tapijt uit de woonkamer loopt ook door in de hal op de eerste verdieping en steekt af tegen het donkere parket.

Slaapkamer

Een van de vijftien slaapkamers in de villa, ook al volledig in het wit en met klassieke gordijntjes rond het bed. In de kamer is er plaats genoeg voor een zithoek.

Badkamer

Dit bad is gemaakt uit één stuk marmer en is een waar pronkstuk van de villa.

Bibliotheek

De bibliotheek is uitgerust met zithoek om rustig een boekje te lezen.

Zwembad

We zijn in Londen, dus geen buitenzwembad hier. Binnen is er natuurlijk wel één!

Cinema

Ook aan ontspanning is gedacht: de villa is uitgerust met gymruimte, sauna, wijnkelder met 600 flessen én een eigen cinemaruimte!

Tuin

De tuin is sober met gras en een waterpartij.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top