Terug naar school: hip schoolmateriaal

Nieuws | Nu het begin van het schooljaar wel heel dichtbij komt, wordt het tijd om alle benodigde schoolmateriaal in huis te halen. Dit zijn alvast de toppers voor het nieuwe schooljaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nu het begin van het schooljaar wel heel dichtbij komt, wordt het tijd om alle benodigde schoolmateriaal in huis te halen. Dit zijn alvast de toppers voor het nieuwe schooljaar!

Goede prijs-kwaliteit boekentassen

Het Belgische merk Jeune Premier biedt ambachtelijk vervaardigde boekentassen, 100% waterafstotend. Van kleuterboekentas tot grote boekentas en rug- en pennenzak: het aanbod is ruim. De hippe motieven volgen de laatste trends maar blijven steeds smaakvol.

Nieuwe schoolkameraadjes

De allerleukste speelkameraadjes die je kids vergezellen naar school, vind je in het knotsgekke gamma van Skip Hop!

Wasbeer en Cameleon zijn twee hartveroverende Zoo Pak rugzakjes waarmee je kleine rakker binnenkort weer vrolijk de speelplaats ophuppelt. Met een ruim compartiment om tussendoortjes op te bergen, stevig gevoerde schouderbanden en een verstelbaar binnenzakje kunnen de kleintjes leren en spelen naar hartenlust met een koekje bij de hand.

Handige viltstiften

"Waar is het dopje van de stift naartoe?" Een steeds wederkerende vraag... Maar dat is nu verleden tijd! Want de innovatieve Cappi vilstiften van Stabilo hebben elk een kleine ring op de dop waardoor je al je stiftjes netjes bijeen houdt aan een flexibele ketting. En zelfs al zou je het kwijtraken, de stift kan tot 24 uur zonder dop zonder uit te drogen. Voor artiesten vanaf vijf jaar.

Op stap met Disneyhelden

Met Disney ga je terug naar school in jouw stijl! In zwart-wit met Star Wars, samen met de knotsgekke figuren van Frozen of met een klassieke boekentas van Mickey Mouse. Zolang je je goed humeur én je agenda maar niet vergeet. Die eerste schooldag wordt zonder twijfel een gezellige boel, want diversiteit kleurt de wereld!

Hippe rugzakken

Nog op zoek naar een sportieve, hippe rugzak voor het nieuwe schooljaar? Met de rugzakken van satch, die gemaakt zijn van 100% gerecycleerde PET-flessen, trek jij ongetwijfeld de aandacht. Het Duitse satch staat synoniem voor stijl, kwaliteit en functionaliteit. De hoogwaardige materialen, de verschillende ontwerpen en de mogelijkheid om de rugzak aan te passen maken van satch een musthave bij jongeren.

Toffe lunchboxen

Ecofriendly, functioneel en Scandinavisch design. Blafre pakt uit met fraaie schoolitems om de dagdagelijkse dingetjes net ietsje leuker te maken. De jeugdige rugzakjes met retrofeel doen mama en papa dagdromen aan vroeger. De guitige lunchboxen veroveren dan weer zo je hart!

Het geknipte schoolmateriaal

Geen kangoeroe, maar wel een olifant, een giraf en een zebra kan je vinden tussen het schoolmateriaal van Kangourou. Het aanbod bij Colruyt en Dreamland is beestig leuk, zo ook deze scharen! Uiteraard vind je ook leuke boekentassen in het aanbod voor groot en klein.

Voor stijlvolle tieners

Het Californische surfmerk O'Neill is de ideale partner voor een stijlvolle terugkeer naar de schoolbanken. Voor elk wat wils in het Back To School rugzakkengamma met bijhorende pennenzakken.

Vrolijk terug naar school

Binnenkort terug naar school… En dat is niet altijd even prettig! Maar Lilliputiens heeft een betoverde wereld verstopt in haar boekentassen, rugzakken of sporttassen. En die zijn niet alleen vrolijk en slim, ze brengen ook troost, ze zijn praktisch, ergonomisch en heel zacht. Zodat niemand zich ooit nog verloren kan voelen!

Alle zakken en boekentassen zijn waterbestendig en hebben verstelbare riempjes, een borstriempje, een lusje om aan de kapstok te hangen en de mogelijkheid om je gegevens te noteren.

Boekentas Nicolas, pennenzak Circus en turnzak Bos.

Daar is Dory!

Tel je ook al af om terug de speelplaats op te hollen en alle spannende verhalen die je hebt meegemaakt deze zomer te vertellen aan je allerbeste vriendjes. Het spannendste uitje deze zomer? Finding Dory! En nu we Dory hebben gevonden, willen we haar natuurlijk nooit meer kwijt.

Daarom schitteren alle kids vanaf september met hun splinternieuwe Disney by Samsonite - Finding Dory schoolaccessoires. Natuurlijk mogen we ook haar beste vriendje Nemo niet vergeten. Hopelijk raken ze elkaar nooit meer kwijt!

Een nieuwe geur

Met een nieuwe geur kan je elk meisje verleiden om terug naar school te gaan. Ook de rugzakken en sporttassen met worteldesign zijn te leuk om te weerstaan.

Stevige rugzakken

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en daar hoort een hippe rugzak bij. Voor de stoere kids zijn er de Rollers en Zippers van Nikidom. De stevige roller van Nikidom is gebouwd uit half-stijf plastiek om de inhoud te beschermen tegen schokken. Het voorste gedeelte heeft twee kleine zakken en een groot raster, ideaal om je agenda, mp3-speler of bos sleutels in op te bergen. Dankzij een ingebouwd, geïsoleerd zakje in het centraal gedeelte kan je een broodje of drankje koel bewaren.
Wil je je roller personaliseren? Dat kan! Aan de voorzijde van de trolley kan je decoratieve badges en accessoires bevestigen. Ook de wielen kan je personaliseren met de wheel stickers.

De extra ‘kussentjes’ aan de draagriemen en de rugsteun met verschillende aangepaste diktes zorgen voor een maximaal comfort bij de zipper van Nikidom. De onderzijde bestaat uit waterbestendig pvc, dat ervoor zorgt dat ook een volle tas rechtop blijft staan. Naast het uiterst sterk, waterdicht materiaal kenmerken grote niet vastlopende ritsen deze zipper.

Je potloden, pennen en markeerstiften kan je voortaan dan weer opbergen in de hippe pennenzakken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top