Sporten in stijl

Nieuws | In de zomer zijn we net dat tikkeltje extra gemotiveerd om te sporten. En dat kan tegenwoordig absoluut in stijl! Ontdek hier de trends per sport van zowel gespecialiseerde merken als merken voor het grote publiek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer zijn we net dat tikkeltje extra gemotiveerd om te sporten. En dat kan tegenwoordig absoluut in stijl! Ontdek hier de trends per sport van zowel gespecialiseerde merken als merken voor het grote publiek.

Lopen

De Bench Performance collectie zorgt voor de nodige verkoeling tijdens het lopen. Het thermoregulerend running vestje van Falke laat je huid maximaal ademen en zorgt voor een grote bewegingsvrijheid. De Everun van Saucony is de nieuwste innovatie in loopdemping.

De mooiste looproutes vind je hier.

Tennis

Wil jij schitteren op de court? In de nieuwe collectie van Björn Borg voel je je meteen thuis op Wimbledon of Roland Garros.

Fitness

In de fitness wil je niet alleen comfortabele sportkledij maar er ook nog eens goed uit zien! De perfecte mix tussen functionaliteit en fashion vind je onder meer bij The North Face, Björn Borg en New Look.

Zwemmen

Zwemmen is een uitstekende optie om je conditie te verbeteren. De sportieve bikini’s van tegenwoordig zien er bovendien ook nog eens heel sexy uit. Van links naar rechts: Calzedonia, Decathlon Tribord en O’Neill x First Base.

Alle badmode voor deze zomer vind je hier.

Outdoor

Wandelaars weten dat het weer in de bergen heel snel kan omslaan en ze dus maar beter op alles voorbereid zijn. Van links naar rechts: Brax Active, Odlo, The North Face.

Outdoor accessoires

Wie houdt van wandeltochten heeft uiteraard ook goede schoenen nodig, zoals de Innox EVO GTX Lo van Lowa. Met een drankhouder van Klean Kanteen hoef je onderweg geen dorst te lijden. Je hoofd beschermen voor de brandende zon doe je met een hoed van Tilley. Rugzakkenspecialist Osprey zorgt voor voldoende opbergruimte in een ultralichte zak.

Yoga

De perfecte yoga-outfit is erg luchtig en comfortabel: met de Domyos collectie van Decathlon (links) wring je je zonder probleem in alle bochten. Ook bij het Belgische merk Yoga By Julz vinden fans van pilates en co hun gading.

Fietsen

Laat je inspireren door de Tour de France en kruip op de fiets. In de Bike-collectie van Odlo vonden we dit shirt met retro bollen en tights short suspenders die extra comfort biedt en zorgt voor de grootst mogelijke bewegingsvrijheid. De handschoenen zorgen voor een goede grip. De Polar M450 is een uitstekende fietscomputer met hartslagmeting.

Golf

Voor wie het wat mag meer mag zijn, is golf natuurlijk de sport bij uitstek. De collectie van Brax Golf staat synoniem voor uitstekend draagcomfort en garandeert een maximale bewegingsvrijheid. En bovendien ziet het er nog leuk uit ook!

De juiste lingerie

Wie sport, heeft absoluut baat bij het dragen van stevige sportlingerie. Bij Hunkemöller hebben ze met HKMX (links) hun eigen sportcollectie met verschillende levels support. Een goede pasvorm en modieuze modellen vind je ook bij Anita Active en Odlo.

Zonnebril

Een groot gezichtsveld en een uitstekende zon- en windbescherming van je ogen is cruciaal in de zomer. Van boven naar onder: Nike Vaporwing, Oakley EVZero Path, adidas Sport Eyewear.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top