Badmode voor elk figuur

Nieuws | Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Banana Moon

Banana Moon brengt ons helemaal in de geest van de Art Deco-wijk van Miami Beach met zijn aparte kleuren en sfeer. De geometrische prints gaan samen met motieven van wuivende palmbomen en felle kleuren. De spaghettibandjes zijn een must deze zomer en worden als heuse juweeltjes bewerkt.

Calzedonia

Niemand minder dan Kelly Rohrbach schittert deze zomer als het gezicht van de summer sports capsule collectie van Calzedonia. Rohrbach neemt de rol van Pamela Anderson op zich in de remake van Baywatch en die stijl herken je ook in de collectie. De klassieke sportieve look wordt in een modern jasje gegoten, met sexy pasvormen die comfortabeler zijn dan ooit en fluorescerende kleuren.

Chantelle

De beachwear collectie van Chantelle is een glamoureuze combinatie van zinderende kleuren en gesofisticeerd design, geinspireerd op de pracht van de Middellandse Zee.

Eres

De zomer van 2016 staat bij Eres in het teken van geluk, geïnspireerd op de jaren zeventig. Levendige kleuren zetten de toon, maar er is ook ruimte voor klassiek zwart met een uitdagend decolleté.

Hunkemöller

Muze Sylvie Meis ontwikkelde alweer een uitdagende collectie met sexy details voor Hunkemöller.

O’Neill

O'Neill brengt deze zomer de nieuwe NEO SWIM collectie. Voor de ontwerpen werd inspiratie gehaald uit de super kleurrijke geschiedenis van het merk in de jaren tachtig. De drie bikini's en het badpak combineren moderne retro pasvormen met color blocks, strakke lijnen, opvallende ritsen en licht, comfortabel neopreen.

Simone Pérèle

Simone Pérèle biedt deze zomer een verleidelijke collectie badpakken en bikini’s aan. Met hun elegante snit, verassende motieven en warme kleuren zullen deze zeker je hart veroveren.

Skiny

Skiny lanceert deze zomer de capsulecollectie Ocean Love. Duurzaamheid en innovatie staan hierbij centraal. Zo scoort Ocean Love door het gebruik van XTRA LIFE LYCRA en van microvezels in 100% gerecycleerde polyamide. Vergeleken met andere badmodematerialen is deze stof opvallend beter bestand tegen zonnecrème, zonneolie en chloor. De collectie bestaat uit drie verschillende modellen in drie verschillende kleuren: zwart, appelblauwzeegroen en een modekleur afhankelijk van het seizoen.

Tezenis

Zangeres Rita Ora is het gezicht van de nieuwe Tezenis badmode. Leuke prints in felle kleuren of zwartwit maken de collectie hyper trendy.

Women’Secret

Deze zomer voel je je sexy als nooit tevoren met de nieuwe swimwear collectie van women'secret. Beschikbaar in flatterende modellen die variëren van trendy tot sportief.

Empreinte

Empreinte staat garant voor de nodige steun bij vrouwen met een volle boezem. Het creëerde deze zomer de Arty lijn met gekleurde geometrische patronen die het vrouwelijke figuur perfect accentueren. Toch liever iets girly en speels? Dan ontdek je tussen de gekleurde bolletjes en strikjes van Smile zeker je favoriet voor deze zomer!

Love Stories

Met een badpak met franjes van Love Stories ben je deze zomer heel trendy. In de collectie ook bikini’s met een leuke print.

Vela Lingerie

Vela Lingerie breidt zijn collectie deze zomer uit met badmode met Tatiana Silva als muze.  De collectie is speciaal gemaakt om steun te bieden en ziet er ook nog eens heel verleidelijk uit.

Rosa Faia

Creatieve veelvoud, moderne looks en een perfecte pasvorm – dat zijn de ingrediënten van de Rosa Faia zomercocktails 2016. Een badcollectie met een groot aanbod aan stijlen, dessins en modellen tot en met cup I.

Ocean Couture

Het Belgische Ocean Couture liet zich voor de zomercollectie inspireren door de kleurrijke vissen uit de wateren van Hawaï. De opvallende patronen van de vissen werden herwerkt tot elegante prints die de badpakken en bikini’s sieren.

Anita Care

Elegant, vrouwelijk en sober dat is waar de Anita Care Beachwear zomercollectie voor staat. Verfijnd vakmanschap en oog voor functionele details worden gecombineerd met hedendaags design en een perfect pasvorm. De snit, de materialen en de cups zijn gekozen om een zorgeloos comfort te garanderen tijdens het zonnebaden en zwemmen. Alle stuks zijn voorzien van speciaal ontworpen prothesehoesjes.

Björn Borg

Bij Björn Borg zien we sportieve modellen met opvallende prints die voor extra volume zorgen. Een breder bikinibroekje doet wonderen voor brede heupen.

Guess

De beachwear collectie van Guess draait rond Riviera Glamour met franjes, tropische prints en de denimlook.

La Redoute

De bikini’s van La Redoute doen ons dromen van een hete zomer dankzij hun trendy Afrikaanse prints.

Liu Jo

De collectie van Liu Jo brengt ons in tropische sferen met wuivende palmbomen en bloemenprints.

New Look

Een frisse duik nemen, doe je met de leuke swimwear van New Look met prints in felle kleurtjes.

& Other Stories

Ook bij & Other Stories vind je leuke badmode met een vleugje transparant of gewaagde uitsnijdingen.

Primark

De beachwear van Primark past helemaal in de trendy bohostijl met opvallende details.

Tommy Hilfiger

Bij Tommy Hilfiger pakken ze uit met een Crochet collectie voor de durvers.

Twin-Set

Bij Twin-Set gaan ze voor etnische details. De bikini’s en badpakken zijn vlot te combineren met lange rokken, pareo’s en cardigans op het strand.

Weekday

De typische Scandinavische stijl van Weekday zien we ook terug in de strakke badmode.

WE Fashion

WE Fashion werkt deze zomer samen met het iconische Amerikaanse surfmerk O’Neill. Het resultaat is een collectie die helemaal de Californische sfeer ademt.

Zara

De collectie van Zara valt op met zijn aparte snits en rijke kleuren, of je nu houdt van flatterend roze of de klassieke marinestijl. Prachtig te combineren met accessoires als strohoeden, sandalen, strandtassen en poncho’s!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top