De bolle buikjes van de sterren

Nieuws | Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake Lively is momenteel zalig zwanger op het filmfestival van Cannes. Zij en acteur Ryan Reynolds verwachten hun tweede kindje, na dochtertje James dat in december 2014 het levenslicht zag.

Emily Blunt

Ook actrice Emily Blunt en haar echtgenoot John Krasinski krijgen een tweede kindje. Hun dochter Hazel is nu twee jaar.

Kerry Washington

Op het MET gala verscheen de actrice uit Scandal plots met een bol buikje. Washington en haar echtgenoot Nnamdi Asomugha hebben al een dochtertje van twee, Isabelle.

Megan Fox

De privé-situatie van Megan Fox is complex te noemen. Ze is momenteel voor de derde keer zwanger van acteur Brian Austin Green, hoewel het koppel op scheiden staat. Samen hadden ze al twee kinderen: Noah en Bodhi.

Liv Tyler

Ook heuglijk nieuws voor Liv Tyler: samen met haar verloofde David Gardner verwacht ze een tweede kindje. Vorig jaar kreeg het koppel al een zoontje samen: Sailor Gene. Tyler heeft ook nog een zoon van elf uit haar vorig huwelijk: Milo.

Keri Russell en Matthew Rhys

Keri Russell en haar tegenspeler uit The Americans, Matthew Rhys, kijken uit naar de komst van hun eerste kindje. Russell heeft al twee kinderen uit een vorige relatie: zoon River en dochter Willa.

Olivia Wilde en Jason Sudeikis

Het acteurskoppel is in blijde verwachting van een broertje of zusje voor zoon Otis Alexander, die ondertussen twee jaar oud is.

Janet Jackson

Janet Jackson is net vijftig geworden én zwanger van haar eerste kindje. Papa is de negen jaar jongere zakenman Wissam Al Mana. Door de zwangerschap moest Jackson haar Europese tour schrappen.

Bar Refaeli

Het Israëlische topmodel ontketende een storm op sociale media toen ze in maart haar verdacht strak zwangerschapsbuikje van vijf maanden liet zien. Voor de ex van Leonardo DiCaprio wordt het haar eerste kindje. Ze trouwde in september met de tien jaar oudere zakenman Adi Ezra.

Ginnifer Goodwin en Josh Dallas

Goodwin en Dallas, die elkaar leerden kennen op de set van Once Upon A Time, verwachten zeer binnenkort hun tweede kindje. Het koppel heeft al een zoontje van twee, Oliver.

Nicky Hilton

De jongere zus van Paris stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met James Rothschild en verwacht ondertussen hun eerste kindje.

Alanis Morisette

De 41-jarige zangeres is opnieuw zwanger van rapper Mario Treadway. Het koppel kreeg op kerstdag 2010 al een zoontje: Ever Imre.

Behati Prinsloo en Adam Levine

Het Namibische topmodel trouwde in 2014 met de zanger van Maroon 5. In het najaar wordt hun eerste kindje verwacht.

Kim Clijsters

Bij ex-tennisster Kim Clijsters is nummer drie onderweg. Samen met basketbalcoach Brian Lynch heeft ze al een dochter Jada (8) en zoon Jack (2,5).

Clara Cleymans

Voor actrice Clara Cleymans is het haar eerste zwangerschap. Zij verwacht samen met muzikant Jo Mahieu een eerste kindje in de zomer.

Evy Gruyaert

VIER-presentatrice Evy Gruyaert en haar vriend Frederik zijn in blijde verwachting van hun tweede. Zoontje Alec wordt dit jaar vier.

Elke Vanelderen en Regi Penxten

Elke Vanelderen zal in oktober bevallen van een broertje of zusje voor Ellie Martha (3). Geen accidentje maar een bewuste keuze, aldus mevrouw Regi Penxten.

Lesley-Ann Poppe

Ook bij Lesley-Ann Poppe komt de ooievaar dit jaar nog langs. Dat ze nog maar vier maanden samen was toen het raak was met de negen jaar jongere Kevin vormde daarvoor geen obstakel. Poppe heeft al een zoontje van negen, Benjamin, uit haar stukgelopen huwelijk.

En ook nog

We kunnen gerust spreken van een babyboom in sterrenland. Internationaal zijn immers ook actrices Ellie Kemper, Alexis Bledel en Carice Van Houten in blijde verwachting, net als model Candice Swanepoel, socialite Audrina Patridge en Chelsea Clinton, dochter van.

In Vlaanderen kunnen ook Siska Schoeters, Tess Goossens, Virginie Claes en Trisha pronken met een bol buikje!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top