Gelukkige verjaardag prins George!

Nieuws | Op 22 juli vierde prins George, het zoontje van prins William en Kate Middleton, zijn tweede verjaardag! Het ideale moment om even terug te blikken op zijn meest schattige momenten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 22 juli vierde prins George, het zoontje van prins William en Kate Middleton, zijn tweede verjaardag! Het ideale moment om even terug te blikken op zijn meest schattige momenten!

Een nieuwe troonopvolger

Enkele dagen na zijn geboorte in het Saint Mary-ziekenhuis in Londen werd prins George al voorgesteld aan de verzamelde pers. De 'royal baby' (zijn naam was toen nog niet bekend) veroverde meteen alle harten.

Eerste officieel portret

Enkele weken later stuurde het koningshuis deze foto van een gelukkig gezinnetje de wereld in, inclusief honden Tilly en Lupo. De foto werd genomen door Michael Middleton, de vader van Kate.

Doop

In oktober werd de drie maanden oude prins George gedoopt in het paleis van Saint James. Meteen viel de sterke gelijkenis met prins William op.

Op bezoek in Nieuw-Zeeland

In april 2014 maakte prins George meteen een erg verre reis. Tegen de traditie in kozen Kate en William ervoor hun zoontje mee te nemen op staatsbezoek. Uiteraard waren dan ook meteen alle ogen op hem gericht.

In het middelpunt van de belangstelling

In Wellington was het prinsje uitgenodigd op een speelfeestje met enkele andere peuters in het regeringsgebouw. In het begin leek hij echter een beetje verlegen.

Speelfeestje

Eens tussen het speelgoed verging het hem al veel beter en leek hij zich aardig te amuseren.

Op het vliegtuig

Na enkele dagen in onder andere Auckland, Hamilton, Queenstown en Christchurch was het alweer tijd om Nieuw-Zeeland uit te wuiven, al keek prins George daar wel een beetje sip bij.

Aankomst in Australie

Het prinselijk gezelschap trok daarna door naar Australië, waar het zonnetje gelukkig wel opnieuw van de partij was.

Familie-uitstapje

Ook in Australië stond er een uitstapje met prins George op het programma, meer bepaald naar de Taronga Zoo in Sydney. Kate en Willam hadden er duidelijk de handen vol met hun zoontje.

Speciale ontmoeting

In de zoo mocht prins George de langoorbuideltas of bibly ontmoeten die naar hem genoemd is.

Cadeautje

De prins kreeg er ook een pluchen versie van het dier. Maar hoewel hij op deze foto enthousiast lijkt, gooide hij het speelgoed wel op de grond…

Terug naar huis

Na een aantal drukke weken trok het gezin terug huiswaarts naar Kensington Palace en konden de fotografen nogmaals mooie foto’s nemen.

Polowedstrijd

In juni vorig jaar werd prins George gefotografeerd toen hij zijn papa ging aanmoedigen tijdens een polowedstrijd. Net zoals na zijn bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië vloog zijn outfit ook deze keer binnen de kortste keren overal de deur uit.

Eerste verjaardag

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van prins George verspreidde het koningshuis deze foto. Op zijn verjaardagsfeestje kwam de Ierse Garde "Happy Birthday" spelen en was de Queen de eregast.

Eerste stapjes

Zijn eerste verjaardag was meteen ook de gelegenheid om te tonen dat het jongste lid van het Britse koningshuis ondertussen ook al kon stappen.

Schattig portret

Ter gelegenheid van Kerstmis kwam er een nieuwe reeks foto’s van een erg guitige prins.

Een zusje!

Op 2 mei kreeg prins George er een zusje bij: prinses Charlotte. Voor het nieuwste lid aan de pers werd getoond ging de grote broer samen met zijn papa al eens een kijkje nemen.

Trotse grote broer

Een maand later gaf het koningshuis een nieuwe fotoreeks vrij van hun oogappels. De foto’s werden genomen door Kate Middleton zelf.

Grote liefde

Een kusje hier, een kusje daar... het is duidelijk grote liefde tussen broer en zus!

De troepen schouwen

Op 14 juni mocht prins George Trooping the Colour bijwonen, een parade waarbij de militaire gardes een eerbetoon brengen aan de Queen.

Op het balkon

Het was prins George die dit jaar de show stal op het balkon van Buckingham Palace, duidelijk onder de indruk van de gevechtsvliegtuigen.

Wuiven naar de fans

Jong geleerd is oud gedaan. Prins George wuift naar het talrijk opgekomen publiek, Kate kijkt trots toe.

Voor het goede doel

Ook de polowedstrijd voor het goede doel is een traditie. Samen met prins Charles kwamen Kate en George prins William steunen.

De juiste techniek

Prins George oefent zijn techniek alvast. Het mag duidelijk zijn dat hij hier binnen een paar jaar ook te paard te zien zal zijn.

Doop prinses Charlotte

Op 5 juli werd prinses Charlotte gedoopt en dat leverde dit prachtige gezinsportret op.

De show stelen

Toch was het alweer prins George die de show stal, onder andere door bezorgd in de koets te kijken en vervolgens een praatje te slaan met de Queen.

Guitige blik

Het mag duidelijk zijn: de Britse paparazzi zullen nog veel plezier beleven aan dit schattige prinsje.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top