10 muzikanten die deel uitmaken van een geheime beweging

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Zet je aluminium hoedje maar op, het is tijd voor enkele samenzweringen! Talloze beroemdheden zouden namelijk lid zijn van geheime genootschappen met verborgen agenda's. Wilde fantasieën of zit er een grond van waarheid achter?David Bowie is onze eerste verdachte. Hij zou niet alleen deel uitmaken van de occulte Ordo Templi Orientis, hij zou ook de trotse bezitter zijn van een lidkaart van de Illuminati. Illuminati? De verzamelnaam voor verschillende genootschappen waarvan de oudste teruggaat tot de zestiende eeuw. Het voornaamste doel van de Illuminati is de stichting van een nieuwe wereldorde, kortom de controle over gans onze planeet. Via religie, politiek én blijkbaar ook de entertainmentbusiness. David Bowies muziek en videoclips zouden perfect passen binnen die kraam, gezien de overdaad aan mystieke symbolen die hij (net zoals de Illuminati) door de jaren heen gebruikt heeft.

Geit

Jay-Z zou net als David Bowie deel uitmaken van de Illuminati.Denk aan de piramide die prominent te zien is in het Roc-A-Fella Records logo, om nog maar te zwijgen van de videoclip van 'On to the Next One', die barst van de occulte symbolen en verwijzingen naar de vrijmetselaars. Moet er nog geit zijn? Jay-Z ontkent al jaren in alle toonaarden.

De grote roerganger

Kesha trok in april 2013 de aandacht met de videoclip van 'Crazy Kids'.Ze was er namelijk te zien met een gloednieuwe tatoeage op haar hand. Eentje die het boze oog toonde, niet toevallig een van de belangrijkste symbolen van de Illuminati. De clip van 'Die Young' is zelfs nog duidelijker, door de overvloed aan pentagrammen en omgekeerde kruisen. Kesha kon er zelf hartelijk mee lachen en verkondigde in een interview dat zij "de leider van de illuminati is". Of was ze écht aan het dollen?

Vrijmetselaars

Kanye West zou naar verluid in de voetsporen van zijn mentor Jay-Z gestapt zijn en zich helemaal overgegeven hebben aan de vrijmetselarij.Volgens believers is de videoclip van 'Power' één lange opeenvolging van occulte symbolen en verwijzingen naar Kanye's overtuiging. Zie jij ze allemaal?

Nieuwe Wereldorde

Zelfs Lady Gaga zou geloven in het heil van een Nieuwe Wereldorde, één grote overheid die alle landen ter wereld bestuurt alsof het om een en dezelfde natie zou gaan.Naast de duidelijke symboliek in 'Born This Way', geeft Gaga zelf toe dat ze niet ongevoelig is voor de Illuminati. Na een droom over de groepering zou ze hun rituelen geïntegreerd hebben in haar wereldtournee.

Tatoeages zeggen alles

Opgepast, Arnold Schwarzenegger! Blijkbaar houdt je schoondochter-in-spé zich met duistere zaakjes bezig.Het beste bewijs bevindt zich op de wijsvinger van haar rechterhand waar Miley Cyrus een tatoeage van het boze oog liet plaatsen. Op haar arm treffen we bovendien een tatoeage aan van het hart van Leonardo da Vinci, een van de bekendste Illuminati ooit.

De echte of valse Bieber?

Ze rekruteren ze tegenwoordig jong want ook Justin Bieber zou voor de Illuminati gekozen hebben.Volgens beliebers zijn twee tatoeages het bewijs; die van een uil en eentje van een oog, beide op zijn armen. Bieber ontkent in alle toonaarden en beweert dat het oog in kwestie gemodelleerd is naar dat van zijn eigen moeder.Nog een leukere theorie: de echte Justin is jaren geleden gestorven en vervangen door een marionet van de Illuminati.

Koninklijk bloed

Aangezien Jay-Z de ongekroonde koning is van de muzikale Illuminati, is elke artiest in zijn nabijheid per definitie ook verdacht.Beyoncé natuurlijk en Kanye West, maar ook Rihanna ontsnapt er niet aan. Volgens een vage theorie zou zij zich beschouwen als de prinses van alle Illuminati. Rihanna met blauw bloed? Moeilijk te geloven.

Hersenspoelen

Eminem heeft zijn ziel aan de duivel verkocht, in ruil voor rijkdom en roem.Bovendien zou hij gehersenspoeld zijn door een duistere groepering die de maatschappij probeert te controleren. Eminem moet hun boodschap verspreiden via songs als 'The Monster' (met Rihanna, onze prinses), 'My Darling' en 'Careful What You Wish For'.

Arme Britney

Is er dan echt niemand veilig voor de Illuminati?Zelfs het goedhartige schaap Britney Spears is eigenlijk een poppetje aan een touwtje, gedirigeerd door de Illuminati. Check ook even de clips van 'Work Bitch' en 'I Wanna Go'. Als je weet waar je op moet letten, zijn het echte eye-openers.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top