10 supersexy buitenaardse wezens op tv

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Buitenaardse wezens zijn per definitie dodelijk, medogenloos en...spuuglelijk. Niettes!Ze kunnen sexy as hell voor de dag komen zoals bijvoorbeeld Seven of Nine, de ultieme natte sci-fi droom uit de jaren negentig. Actrice Jeri Ryan dook na 'Star Trek: Voyager' op in onder andere 'Boston Public', 'Leverage' en 'Helix'.

Zusje van

In 'Roswell' (1999-2002) speelt Katherine Heigl de rol van Isabel Evans, een hybride alien die naar onze planeet is gestuurd om haar ras te redden.De naam van de reeks verwijst natuurlijk naar de beruchte 'weerbalon die in de jaren '40 in Roswell neerstortte.

Tweede planeet naar links

Sally Solomon (een rol van Kristen Johnson) is een buitenaardse militaire expert die op aarde gevangen zit in een supersexy vrouwelijk lichaam... en daar meer dan eens misbruik van maakt.'3rd Rock From The Sun' was 5 jaar lang (1996-2001) een verrassend verfrissende kijk op het gegeven "Aliens bestuderen mensen zonder ontdekt te worden".

Zes is ons lievelingsgetal

'Battlestar Galactica' (2004-2009) kon enkele jaren geleden teren op een klein legertje babes om voor de nodige afleiding te zorgen.Caprica/Number Six, actrice Tricia Helfer, was er daar zeker eentje van.

Geen zon

Misschien herken je Jaime Murray wel als de lichtjes geflipte kunstenares Lila Tournay die in 'Dexter' verliefd werd op het gelijknamige hoofdpersonage.In deze context vermelden we liever haar rol van Stahma Tarr in 'Defiance'. Als je kickt op een bleke huid, is Stahma je ultieme natte droom.

Raadgever

Actrice Marina Sirtis mocht 176 afleveringen lang de rol van Deanna Troi spelen in 'Star Trek: The Next Generation'.Dan moet je wel over positieve kwaliteiten beschikken, toch? Sturen was niet haar sterkste kant: die ene keer dat Deanna de Enterprise zelf bestuurde, crashte het schip spectaculair.

De nieuwe Spock

Een halve generatie na 'Star Trek: The Next Generation' trekken we van 2001 tot 2005 weer de ruimte in met 'Star Trek Enterprise'.De vrouwelijke Spock van dienst is hier commandant T'Pol, een rol van de ravissante Jolene Blalock.

Eens prinses, altijd...

Lucy Lawless zal altijd geassocieerd worden met Xena, wat ze ook probeert.Zoals de rol van de Cylon Number Three/D'Anna Biers in 'Battlestar Galactica'. Opdracht mislukt maar wel een verdienstelijke poging.

Lichte zeden

In het geval van Morena Baccarin (een Braziliaanse van Italiaanse afkomst, kan het nog beter?) hebben we keuze zat.Ze speelde een – euh - soort intergalactische prostituee in 'Firefly' en drie jaar later een minstens zo aantrekkelijke alien in 'Stargate SG-1'.

Die lippen!

De Duitse actrice Xenia Seeberg doet haar ding meer dan overtuigend in de serie 'Lexx', en dat 55 heerlijke afleveringen lang.Haar rol? Die van een supersterke liefdesslaaf met het perfecte lichaam en een verhoogd libido. Moeten we meer zeggen?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top