Van kindmodel tot superster: herken jij ze nog?

Nieuws | Heel wat sterren van nu staan al sinds hun kindertijd in de spotlights. Lang voor hun acteercarrière van start ging, schitterden ze als fotomodel. Fotografe Jade Albert kreeg indertijd verschillende sterretjes in spe voor haar lens. Herken jij ze nog?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heel wat sterren van nu staan al sinds hun kindertijd in de spotlights. Lang voor hun acteercarrière van start ging, schitterden ze als fotomodel. Fotografe Jade Albert kreeg indertijd verschillende sterretjes in spe voor haar lens. Herken jij ze nog?

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst was amper vier jaar toen ze in 1986 poseerde in de New Yorkse studio van Jade Albert. Met krulletjes!

Kirsten Dunst

Vertederen kon ze toen al!

Katherine Heigl

Katherine Heigl (links) is twaalf wanneer ze in 1990 haar eerste stapjes zet als model. Enkele jaren later speelt ze mee in de remake My Father the Hero met Gérard Depardieu.

Lindsay Lohan

De onschuldigheid zelve als achtjarige meid voor Disney.

Lindsay Lohan

Een deugniet was het toen al ! Vier jaar later zou ze doorbreken als kindster in The Parent Trap.

Jennifer Connelly

De 17-jarige Jennifer Connelly poseert hier als jeugdmodel. Haar filmdebuut heeft ze dan al gemaakt, onder andere in de film Once Upon a Time in America van Sergio Leone.

Jennifer Connelly

Geen verlegen meisje, maar een jonge vrouw die zelfbewust in de lens kijkt.

Mischa Barton

In 1996 en 1998 poseerde Mischa Barton voor Jade Albert. De stijl van toen is duidelijk herkenbaar!

Mischa Barton

Haar kamerbrede glimlach moet ook de makers van The O.C. niet ontgaan zijn, de serie waarmee ze tien jaar later zou doorbreken.

Lauren Bush

Dit schattige meisje is het nichtje van oud-president George W. Bush en de kleindochter van George H. W. Bush. Ook nu is ze nog model.

Lauren Bush

Als baby al, in 1998, was Lauren Bush erg fotogeniek. Ondertussen poseerde ze al voor magazines als Vogue en Vanity Fair en voor Tommy Hilfiger.

Jessica Alba

De actrice bewees met deze foto op Twitter dat ze ook in haar kindertijd aardig kon poseren. De gelijkenis met oudste dochtertje Haven is trouwens treffend!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top