10 hippe kantoorgadgets

Nieuws | Niks zo vervelend als een saaie werkplek. Nood aan enkele hippe kantoorgadgets? Wij schotelen er tien voor!

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Bose SoundLink wireless headphones II

Niks zo vervelend als een saaie werkplek. Nood aan enkele hippe kantoorgadgets? Wij schotelen er tien voor! Een eerste hebbeding? De SoundLink wireless headphones II van Bose. Deze comfortabele draadloze hoofdtelefoon staat garant voor een helder, natuurlijk geluid. Ideaal wanneer je je in een drukke omgeving wilt concentreren met je favoriete muziek op de achtergrond. Krijg je een inkomend telefoongesprek? Dankzij het geavanceerd microfoonsysteem is het geluid zelfs in lawaaierige omgeving kristalhelder.

Just Mobile HoverDock

Wil je je iPhone of Apple Watch in stijl opladen? Dan heb je de HoverDock van Just Mobile nodig. Het dock is vervaardigd uit stijlvol aluminium en oogt erg minimalistisch. Een must voor Apple-fans.

Bluelounge StudioDesk

Het ideale bureau? Dat ziet er zo uit. StudioDesk is een compacte maar elegante werkplek met enkele Scandinavische invloeden.Wat er zo uniek is? Het bureau is voorzien van een ingenieus kabelmanagementsysteem zodat je alle kabels netjes kunt wegwerken.

Moleskine Smart Notebook

Maak je nog altijd schetsen op papier? Om ze vervolgens te digitaliseren? Dat is eigenlijk dubbel werk. Dankzij de Smart Notebook van Moleskine kun je je notities of schetsen in een vingerknip digitaliseren. Moleskine werkt hiervoor samen met Adobe. Je tekeningen worden automatisch omgezet naar Adobe Illustrator of Adobe Photoshop aan de hand van een speciale app. Let wel, je hebt een Creative Cloud-abonnement nodig.

Twelve South BaseLift

Wil je je laptop een niveau hoger tillen? De BaseLift van Twelve Soutch is een ultradunne pad die je aan de onderkant van je MacBook kleeft. Zodra je de BaseLift opvouwt, komt je notebook een stuk hoger te staan zodat je comfortabel kunt typen. Subtiel en erg praktisch.

Pooleaf Pen

Een simpele plant? Nee, elke spriet die je ziet is eigenlijk een stylo. De Pooleaf Pen is een must voor iedereen die zijn pennen altijd ergens vergeet.

Nespresso Prodigio

Wil je echt geen tijd verliezen? Zelfs niet aan het koffiezetapparaat? Dan heb je de Nespresso Prodigio nodig. Dat toestel bedien je immers met een tik en een veeg via je smartphone. Sterker nog, je kunt ook je capsulevoorraad beheren.

Henry Desktop Vacuum

Als je regelmatig op je bureau eet, vind je daar ongetwijfeld heel wat kruimels. Die kun je gelukkig eenvoudig weghalen met deze mini-stofzuiger. Geen fan van Henry? Er is ook een roze versie: Hetty.

Smiirl Counter

Goed nieuws voor social media-fans. Dankzij de Counters van Smiirl, blijf je constant op de hoogte van nieuwe volgers op sociale media. Je koppelt de teller eenmalig met je Facebook-, Twitter- of Instagram-account via wifi. Vervolgens plaats je de Smiirl op een leuke positie: op je bureau of aan de receptie, bijvoorbeeld. Zo kan iedereen zien wanneer jij een nieuwe mijlpaal bereikt en 1.000, 5.000 of zelfs 10.000 Facebook-likes behaalt.

Walkdesk iMovR ThermoTread GT

Zittend werk is nefast voor je conditie. De trend? Werkplekken met verhoogde bureaus zodat je kunt rechtstaan. Wil je nog een stapje verder en effectief bewegen terwijl je aan het werk bent? Dan kun je dit bureausysteem met loopband aanschaffen. De Walkdesk is energiezuinig en maakt weinig geluid. Je kunt op deze 'walking' loopband een topsnelheid van 4 kilometer per uur te halen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top