Café Liégeois komt niet uit Luik!

Nieuws | Liégeois is de achternaam van de stichter van het bedrijf: Charles Liégeois. Deze koffiebrander met visie heeft zijn savoir-faire en bloeiend bedrijf aan zijn zonen Michel en Benoît overgedragen, die tegenwoordig de familietraditie met nog evenveel enthousiasme voortzetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Liégeois is de achternaam van de stichter van het bedrijf: Charles Liégeois. Deze koffiebrander met visie heeft zijn savoir-faire en bloeiend bedrijf aan zijn zonen Michel en Benoît overgedragen, die tegenwoordig de familietraditie met nog evenveel enthousiasme voortzetten. Na meer dan een halve eeuw heeft Café Liégeois zich als Meesterbrander op internationale schaal weten te vestigen, zonder de liefde voor het product te verliezen, wat het kenmerk is van de ambachtsman.

www.cafe-liegeois.com

Zijn vele origines maken hem zo origineel!

Een goede koffie die zijn aroma in je tas en zijn smaak in je mond volledig tot hun recht laat komen moét wel het resultaat zijn van een selectie van de beste bonen en de beste origines. Om dit te bekomen is niets beter dan ze zelf te gaan zoeken in Brazilië, Guatemala, Jamaica, Bolivia, Colombia, Haïti, Kenia, Ethiopië, Java, Indonesië en Nieuw-Guinea. De Meesterbrander brengt de beste selecties van bonen naar Battice, waar zijn uitzonderlijke kunde tot uiting komt in een bijzonder subtiele mix van de koffiebonen. Zijn werkwijze op basis van geheime recepten laat hem toe om je verschillende koffievariëteiten aan te bieden met een constante kwaliteit.

www.cafe-liegeois.com

Café Liégeois is niet alleen goed, hij is ook respectvol

Café Liégeois respecteert niet enkel de ambachtelijke koffiebranderij methoden. De Meesterbrander verbindt zich ook om de mensen te respecteren die de bonen telen. Het bedrijf verkoopt enkel koffie uit de eerlijke handel en betaalt hiervoor een correcte prijs. Dat wil zeggen dat die prijs niet fluctueert volgens de grillen van de soms instabiele markt. Bovendien betaalt het ook een ‘eerlijke’ prijs: een prijs die de telers toelaat om waardig te leven en ook in de toekomst de kwaliteit van de koffie te bewaren.

www.cafe-liegeois.com

De machine voor het ultieme koffie-, espresso- en ristrettogenot!

De IMPRESSA XJ5 Professional is een volautomatische koffiemachine uit het topgamma die u toelaat om iedere dag opnieuw de rijkheid aan smaken en subtiele aroma’s van Café Liégeois te proeven en te appreciëren. Deze machine van Zwitserse makelij biedt uitkomst in alle omgevingen waar op puristische wijze van koffie en espresso wordt genoten. Het eenvoudige en duidelijke bedieningsconcept leidt iedere gebruiker rechtstreeks naar perfecte koffie. Het volmaakte design maakt waar dan ook een perfecte indruk. Je zal bovendien onder de indruk zijn van de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s die het onderhoud tot een minimum reduceren.

www.cafe-liegeois.com

Neem deel aan onze wedstrijd

Sluit je ogen enkele seconden… ruik, proef en apprecieer de rijkheid aan smaken en subtiele aroma’s van een ambachtelijke koffie van topkwaliteit! Open je ogen… je droomt niet! Proximus en Café Liégeois nodigen je uit om deel te nemen aan deze uitzonderlijke wedstrijd en het volgende te winnen:

1 IMPRESSA XJ5 Professional koffiemachine van ZWITSERSE makelij!
Volautomatische koffiemachine uit het topgamma t.w.v. € 2.268 !

45 kilo Café Liégeois
Het equivalent van 6.000 tassen koffie of 500 tassen/maand gedurende 1 jaar!
En niet te vergeten, ook de melk, de suiker en een servies van 12 koffietassen mét inox lepels

Om DEEL TE NEMEN aan onze wedstrijd, KLIK HIER

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top