Brussel

Vandaag
 • 15° 13°
 • 100%
 • ZW 32km/u
Het weer voor 10 dagen

Kies je teken title

 • ram
 • stier
 • tweelingen
 • kreeft
 • leeuw
 • maagd
 • weegschaal
 • schorpioen
 • boogschutter
 • steenbok
 • waterman
 • vissen

Seksweetjes van de maand

Tijdens deze korte en miezerige regendagen schotelen we je graag wat luchtig leesvoer voor! Daarom gingen we op zoek naar leuke, grappige en soms ronduit vreemde seksweetjes die jou misschien wel of helemaal niet bekend in de oren zullen klinken. Hier komen ze...

Seksweetjes van de maand © Prodakszyn - Fotolia.com

Tijdens deze korte en miezerige regendagen schotelen we je graag wat luchtig leesvoer voor! Daarom gingen we op zoek naar leuke, grappige en soms ronduit vreemde seksweetjes die jou misschien wel of helemaal niet bekend in de oren zullen klinken. Hier komen ze...

Mannen denken geen 8000 keer per dag aan seks

Mannen denken geen 8000 keer per dag aan seks © Imagery Majestic - Fotolia.com

Vergeet het cliché dat mannen om de zeven seconden of zo'n 8000 keer per dag aan seks denken: een Amerikaanse studie wees uit dat mannen slechts om de vijftig minuten seksuele gedachten hebben. Dat is goed voor negentien keer per dag, ongeveer evenveel als ze aan eten of slapen denken.

Professor Terri Fischer van de Ohio State University wilde met zijn onderzoek de clichés de wereld uit helpen: "Als een jongen hoort dat mannen om de zeven seconden aan seks denken, gaat hij denken dat er iets mis is met hem omdat hij dat niet doet. Maar de clichés maken ook vrouwen onzeker, omdat ze bang zijn dat ze vaker aan seks denken dan normaal is". "Maar toch is het niet het geslacht dat bepaalt hoeveel keer per dag je aan seks denkt", aldus Fisher. "Het gaat veeleer om hoe comfortabel je omgaat met seksualiteit."

Overspel voorkomen? Fake je orgasme

Overspel voorkomen? Fake je orgasme © Yuri Arcurs - Fotolia.com

Dames die vrezen dat ze bedrogen zullen worden, faken vaak een orgasme om te voorkomen dat dat ook effectief gebeurt. Dat blijkt uit een onderzoek aan de universiteiten van Columbia en Oakland. Wetenschappers polsten naar het seksleven van 463 vrouwen tussen 18 en 46 jaar met een relatie van minstens zes maanden. Meer dan de helft (53,9 procent) van hen biechtte op dat ze al een orgasme hebben geveinsd bij hun huidige partner. De vorsers stelden vast dat dames die liegen over hun hoogtepunt, de betrouwbaarheid van hun partner meer in twijfel trekken dan dames die nog nooit een orgasme hebben gefaket.

Verder toont het onderzoek aan dat vrouwen nog meer doen om zijn bedrog uit te sluiten. De meeste respondenten gaven toe dat ze zichzelf vaak opmaken voor hun man en hem nauwlettend in de gaten houden. Bovendien is de meerderheid niet te verlegen om vrouwen die een oogje hebben op hun partner daarover aan te spreken.

Help, mijn man is een klusser

Help, mijn man is een klusser © CandyBox Images - Fotolia.com

Veel mensen denken dat chemie in de slaapkamer de sleutel is tot een lange en succesvolle relatie, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Uit een nieuwe rondvraag blijkt namelijk dat 12 procent van de vrouwen zegt dat ze een handige man verkiezen boven iemand die goed is tussen de lakens. Zo'n 1 op 9 vrouwen verkiest dus een doe-het-zelver boven een seksgod.

Toch kan de liefde van een man voor huishoudelijke klusjes ook té ver gaan. Bijna 20 procent van de ondervraagde vrouwen zeiden 'doe-het-zelfweduwes' te zijn, omdat hun partner meer tijd steekt in de huishoudelijke klusjes dan in hun relatie.

Vibrator

Vibrator © LockStockBob - Fotolia.com

In Alabama en Mississippi zijn seksspeeltjes en vibrators verbannen uit winkels onder het motto: een orgasme is geen mensenrecht. Jammer voor de dames, want uit recent onderzoek is bovendien gebleken dat vrouwen het idee van een vibrator kopen op zich al opwindend vinden door de krachtige combo van seks en shoppen.

Penisweetjes

Penisweetjes © Dmitrijs Gerciks - Fotolia.com

Wist je trouwens al dat een kwart van alle penissen lichtjes gebogen zijn in erectie, de gemiddelde stijve penis tussen 12,7 en 18,7 cm lang is en dat bijna 50 procent van alle mannen vrezen dat hun penis te klein is terwijl de meeste vrouwen er perfect gelukkig mee zijn (en dan klagen dat wij zagen over onze kont) ? De grootste penis ter wereld is dan weer eigendom van een orka en meet maar liefst 244 cm.

Sperma

Sperma © KristijanZontar - Fotolia.com

Hoewel afstand de liefde misschien soms groter maakt, tast het de wel de hoeveelheid spermacellen van je man aan. Bij een gezonde man zwemmen er zo'n 300 miljoen spermacellen rond in een theelepel van zijn witte goedje. Die theelepel bevat slechts 7 calorieën. Door 30 minuutjes actief te vrijen kan je zo'n 200 calorieën verbranden. Sperma bevat bovendien proteïnen die dezelfde antirimpelkwaliteiten hebben als je dagcrème

Anticonceptie met een reukje aan

Anticonceptie met een reukje aan © Peter Wey - Fotolia.com

Deze willen we je zeker niet onthouden : de oude Egyptenaren gebruikten gedroogde krokodillenstront als anticonceptie. Het zou dezelfde spermadodende eigenschappen hebben als de producten waarmee condooms behandeld worden. Niet bepaald sexy als je het ons vraagt...