Brussel

Vandaag
  • 25° 13°
  • 3%
  • NO 15km/u
Het weer voor 10 dagen

Erotische studies, ze bestaan!

Wat zou de wereld zijn zonder festivalfastfood, nukkige dictators, verlengde weekendjes en lekker vettige seksstudies? Inderdaad, maar een saaie boel. Aangezien we hier niet veel ophebben met dictators, focussen we ons dan maar op de seksonderzoeken. Onze Man heeft er deze maand weer heel wat gevonden, te beginnen met eentje waaruit blijkt dat 80 procent van de jongeren orale seks niet als 'echte' seks beschouwt. Twintig jaar geleden was dat nog 60 procent, er is dus een serieuze seksuele verschuiving aan d

Erotische studies, ze bestaan! © MarishaSha


e gang.

In de boeien

In de boeien © JoseCauria


"The times they are a-changing" zong een of andere bestofte folkzanger jaren geleden al. Wijze woorden want uit een navraag van Nielsen bij 1000 personen bleek dat 1 op de 14 personen met een relatie ook met anderen sekst. Nog zoiets: een kwart van de ondervraagden heeft het ooit al gedaan op de werkvloer en 30% gebruikt thuis handboeien om de dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse routine wat op te leuken. Eén resultaat kwam tenminste niet als een verrassing: 26% van de mannen kijkt meerdere keren per week naar porno. Hoewel, máár 26%?

Free Willy!

Free Willy! © Jack Malipan


Het was maar een kwestie van tijd voordat iemand op het idee kwam om een wereldkaart op te stellen waarop de landen ingekleurd worden naargelang de gemiddelde grootte van de piemel. België komt er nog goed van af met een gemiddelde van 15,85 centimeter maar in sommige landen is het huilen met de pet op. Zuid-Korea (9,66), Cambodja (10,04), Thailand (10,16) en India (10,24) bengelen letterlijk en figuurlijk onderaan terwijl Congo (17,93), Ecuador (17,77 - machismo, iemand?) en Ghana (17,31) autoritair heersen. Als je nog geen vakantiebestemming in het achterhoofd had voor dit jaar, is dit misschien een extra hulp…
 
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

Uitgeput

Uitgeput © Robert Kneschke


Care.com heeft 600 koppels gevraagd wat de grootste libido-killers van deze tijd zijn. Blijkbaar hebben tweeverdieners met kinderen de minste zin in seks en vooral de minste tijd om te vrijen. Meer dan 60 procent heeft na een dag werken, het huishouden, bezoekjes aan familie en vrienden en uiteraard de verzorging van de kinderen geen fut meer om the nasty te gaan doen in de eigen slaapkamer. Een kwart van de ondervraagden zou zelfs ontslag nemen op het werk om meer tijd voor zichzelf en de partner te hebben.

Standje 112 graag

Standje 112 graag © koh sze kiat


Yeah! Dit lezen we al liever: Pamela Madsen, zeg maar een plaatselijke Goedele Liekens of Mieke Mievis, pleit voor spannende, aparte en ronduit geflipte seks. Weg met die dagdagelijkse standjes die we op automatische piloot uitvoeren! Volgens Madsen produceert een man 55% meer sperma wanneer hij zich in allerlei bochten wringt of kinky stuff uitprobeert dan wanneer hij lusteloos in bed een vaste routine afwerkt. Groot nadeel (het is maar hoe je het bekijkt): de kans dat je partner zwanger wordt, stijgt naarmate je nieuwere dingen uitprobeert in bed.

Kontkunde

Kontkunde © Andrew Buckin


Drie pagina's geleden heb je nog gemiddelde piemellengtes vergeleken met de jouwe. O jawel, geef maar toe. Er is nog een element van belang wanneer je wilt inschatten hoe vruchtbaar je bent. Volgens medici van het Rochester Medical Center bepaalt de afstand tussen je scrotum en je anus hoe groot de kans is op kinderen. Hoe groter die afstand, hoe meer sperma je produceert. Normaal gezien hadden we de meetlat al lang bovengehaald, maar in dit geval passen we met plezier.

Uitkleden maar

Uitkleden maar © Netfalls


Waar zal jij zijn op 19 juni 2011 om pakweg 7 uur 's morgens? Wij alvast in Bristol in Groot-Brittannië, waar op dat exacte moment een nieuwe wereldrecordpoging naaktzwemmen gevestigd zal worden. De organisatoren rekenen op minstens driehonderd poedelnaakte zwemmers, aangezien het vorige record op 250 staat. Extra leuk: het inschrijvingsgeld en alle andere opbrengsten gaan integraal naar een kankerfonds.  Minder fun: het hele event zal zo goed mogelijk afgeschermd worden van voze voyeurs die hopen op een gratis peepshow. Zelfs het leger wordt ingeschakeld, dus deelnemen of wegwezen!

Fap fap fap

Fap fap fap © Tyler Fox


Luis Marin verdient een standbeeld. Onze vriend van de universiteit van Sao Pãolo zocht naar een oplossing voor 'slapende' benen en armen en heeft er enkele dagen geleden eentje gevonden. Om tintelende ledematen te voorkomen, moet je gewoon regelmatig een potje masturberen of vrijen. Wanneer je een orgasme krijgt, maakt je lichaam dopamine aan. Hierdoor is de kans op een tintelend been of arm veel kleiner. Geneeskunde op zijn Braziliaans, quoi.

Gewoon worden

Gewoon worden © Lisa F. Young


Vrouwen verdienen al lang evenveel rechten als mannen, maar ondertussen staat de wereld niet stil. Volgens een onderzoek van ene Isis Settles bij 6000 personen is de helft van de vrouwen en ruwweg 20 procent van de mannen ooit geconfronteerd geweest met seksuele intimidatie. Het grote verschil? Vrouwen kunnen veel beter dan mannen tegen dergelijke intimidatie en sommigen worden er na verloop van tijd zelfs immuun tegen. Heel wat mannen blijven hun leven lang met een trauma achter, terwijl het merendeel van de vrouwen ongewenste aanrakingen of opmerkingen steeds sneller verwerken.

We mogen onze zin weer doen

We mogen onze zin weer doen © -


We weten het even niet goed: moeten we nu een gigantische mea culpa slaan of een zucht van opluchting slaken? Misschien de twee wel. Enkele weken geleden berichtten we dat ene Dean Busby er achter was gekomen dat koppels die niet vrijen voor het huwelijk na het trouwfeest betere seks hebben dan koppels die er vanaf het begin maar op los vossen. Blijkbaar is Busby niet bepaald een neutrale autoriteit, aangezien zijn loonbriefje betaald wordt door een Mormoonse (lees: ultragelovige) universiteit. Het merendeel van de ondervraagden (83%) was op een of andere manier verbonden aan de Mormoonse gemeenschap, waardoor de testresultaten niet met de werkelijkheid overeenstemden. Anders gezegd: voorhuwelijkse seks heeft niets te maken met de kwaliteit van de seks ná het huwelijk. Je mag er dus weer op los vrijen, maar doe het natuurlijk wel veilig.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0