Naast Wouter Beke wordt ook nieuwkomer Narwal Farih voor de CD&V vanuit Limburg naar de Kamer gestuurd. In een reactie aan Belga laat ze weten dat ook zij geschrokken is van het aantal kiezers dat voor extreem-rechts gekozen heeft maar dat dit haar niet zal weerhouden om een positieve boodschap in de Kamer te laten horen.


"Tijdens mijn campagne heb ik een verhaal van verbinding en hoop gebracht en ik merk dat daar vraag naar is en dat de mensen daarin geloven. Ik wil dat verhaal ook in het parlement verder zetten. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn boodschap in de Kamer harder kan laten gelden en dat die zo over heel Vlaanderen verspreid kan worden."
De dertigjarige Genkse met Marokkaanse roots is zich ervan bewust dat de coalitievorming moeilijk zal verlopen de volgende weken. "We gaan de komende weken, misschien wel maanden, moeten zien wat het gaat brengen. Er gaan nog veel gesprekken moeten plaatsvinden. En we zullen samengaan met de partijen waarmee we ons programma kunnen voltooien. Het Vlaams Belang is een partij waar ook ik liever niet mee samenwerk omdat ik vind dat dit niet met onze visie past. Maar de komende weken zullen we meer duidelijkheden krijgen hoe die regering eruit zal zien."