Brussel

Vandaag
  • 18°
  • 100%
  • WNW 5km/u
Het weer voor 10 dagen

Wereldpremière voor de nieuwe Citroën C4 CACTUS in Paleis 4

Ter gelegenheid van het Autosalon van Brussel 2018, concretiseert Citroën zijn offensief op het vlak van avontuur en vrijetijdsbeleving.

De Nieuwe C4 CACTUS: de ultracomfortable berline

De Nieuwe C4 CACTUS: de ultracomfortable berline © citroen


Wereldpremière voor de Nieuwe C4 CACTUS, het summum van comfort in de berline met unieke persoonlijkheid. De nieuwe berline C4 Cactus biedt inzittenden met zijn moderne en aparte design een totaal nieuwe beleving van welzijn. Daarvoor heeft Citroën voortgebouwd op zijn technologisch erfgoed op het gebied van hydraulische veringen, door die voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Zo is de nieuwe C4 Cactus het eerste model in Europa dat wordt uitgerust met de Progressive Hydraulic Cushions (PHC), en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort-stoelen, die ongeëvenaard zit- en rijcomfort bieden. Met zijn unieke persoonlijkheid is de Nieuwe C4 Cactus “DE” ultra comfortabele hatchback die in het eerste trimester van 2018 op de markt komt.

De Nieuwe C4 Cactus: een nieuwe, betaalbare dimensie

De Nieuwe C4 Cactus: een nieuwe, betaalbare dimensie © citroen


De nieuwe C4 Cactus tilt comfort in een auto naar een hoger niveau. Zo heeft de nieuwe C4 Cactus alle elementen van het Citroën Advanced Comfort-programma en is hij als eerste model in Europa voorzien van de nieuwste technologieën die modern comfort waarborgen. Het rijcomfort is van het allerhoogste niveau dankzij de voor Europa gloednieuwe Progressive Hydraulic Cushions (PHC), die oneffenheden in het wegdek filtert en de passagiers het gevoel geeft op een zwevend tapijt te zitten.

Het is ook de eerste auto ter wereld met de nieuwe Advanced Comfort-stoelen van topkwaliteit, die de ultieme, comfortabele zithouding bieden. Ook met geluidsisolatie en voorzieningen voor het dagelijks gebruik maakt de nieuwe C4 Cactus een grote sprong voorwaarts.

Rust en ontspanning bieden 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitssystemen. Zijn krachtige en efficiënte motoren – 1.2 PureTech 110 & 130, 1.6 BlueHDi 100 -  zorgen voor veel rijplezier en gemoedsrust achter het stuur.

Nieuwe compacte SUV C3 AIRCROSS

Nieuwe compacte SUV C3 AIRCROSS © citroen


De Nieuwe compacte SUV C3 AIRCROSS is een SUV met een assertief karakter, een ongeëvenaard ruimteaanbod en comfort, een modulair design en diverse connectiviteitssystemen. C3 Aircross werd uitgeroepen tot « Best Buy Car of Europe » door de Jury van Autobest 2018 en is finalist voor de “Auto van het Jaar 2018”-verkiezing.

De Nieuwe C3 Aircross werd onthuld op 12 juni laatstleden. Deze compacte SUV onderscheidt zich dankzij zijn krachtige, originele en moderne uitstraling. Het onvergelijkbare carrosseriedesign beschikt over dezelfde stijlkenmerken als andere Citroënmodellen van dit moment en tegelijkertijd over alle kenmerken van een robuuste SUV. Het model biedt ongeëvenaarde personaliseringsmogelijkheden. Perfect bij zijn SUV-karakter passen de systemen Grip Control en Hill Assist Descent, waarmee deze auto ook buiten de gebaande paden uit de voeten kan.

Nieuwe compacte SUV C3 AIRCROSS

Nieuwe compacte SUV C3 AIRCROSS © citroen


Dankzij zijn unieke vormgeving en zijn frisse en krachtige persoonlijkheid is de Nieuwe C3 Aircross zijn er sinds zijn lancering in oktober reeds meer dan 30 000 bestellingen waarvan meer dan 1 100 in België. Hij verleidt zijn klanten dankzij de unieke know-how van Citroën inzake ruimte aan boord, modulariteit en lichtinval. Hij biedt de inzittenden maximaal comfort en veiligheid. De Nieuwe C3 Aircross is uitgerust met 12 rijhulpsystemen, 4 connectiviteitssystemen en ontving 5 sterren op de Euro NCAP-test.

C4 Picasso en Grand Picasso

C4 Picasso en Grand Picasso © citroen


De Citroën C4 Picasso en C4 Grand Picasso hebben beide drie volwaardige plaatsen achterin. Ideaal dus om er met het hele gezin op uit te trekken. De elektrische klep (optie) maakt de toegang tot de ruime koffer nog gemakkelijker. Het interieur wordt gedomineerd door de geconnecteerde touchscreen van 7 inch op de middenconsole.

C4 Picasso: motoren

C4 Picasso: motoren © citroen


De 3-cilinder turbobenzinemotor met 130 pk van de Citroën C4 Picasso is op maat van liefhebbers van benzinemotoren die tegelijk dynamisch en zuinig zijn. Zin in wat meer pit? Er is ook een versie met 165 pk. De dieselmotor is een 1,6l met 100, 120 of 150 pk.

Grand C4 Picasso: de zevende hemel!

Grand C4 Picasso: de zevende hemel! © citroen


De Grand C4 Picasso heeft meer in huis dan alleen een grotere koffer. Hij heeft ook twee extra zetels op de derde rij. Deze monovolume is een krak in modulariteit en creëert een echt loungegevoel. De passagier vooraan kan de benen strekken op de geïntegreerde steun. Zo kan hij of zij helemaal relaxed het landschap bewonderen door de grote voorruit.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0