Brussel

Vandaag
  • 18°
  • 96%
  • NW 4km/u
Het weer voor 10 dagen

Jeep op het Autosalon 2018: de nieuwe Compass in de spotlights in Paleis 7

Jeep zal voor de allereerste keer zijn gloednieuwe SUV voorstellen in Paleis 7 van het Autosalon. De Jeep Compass is er te bewonderen naast 3 andere topmodellen: de Renegade, de Grand Cherokee en de Wrangler Unlimited.

Jeep Compass: een compacte SUV

Jeep Compass: een compacte SUV © Jeep


De nieuwe Compass is een compacte SUV met het typische Jeep-DNA. Hij combineert het beste wat Jeep te bieden heeft, van het ontwerp tot zijn 4x4-systeem. Met vier verschillende versies kan je ook kiezen welk model het beste bij jou past. Er zijn twee dieselmotoren en 1 benzinemotor, met in totaal 8 verschillende combinaties.

Ontdek de Jeep Compass tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Vraag hier een offerte aan voor jouw Jeep Compass!

Jeep Compass: de afwerkingsversies

Jeep Compass: de afwerkingsversies © Jeep


De Jeep Compass is beschikbaar in 4 afwerkingsversies: Sport, Longitude, Longitude Business en Limited. De Limited-versie richt zich op bestuurders die op zoek zijn naar afwerking, technologie en standaarduitrusting. Het instapmodel met tweewielaandrijving is de Compass Sport, gevolgd door de Longitude en Longitude Business.

Ontdek de Jeep Compass tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Vraag hier een offerte aan voor jouw Jeep Compass!Jeep Compass: motoren

Jeep Compass: motoren © Jeep


Jeep biedt met Compass een redelijk uitgebreid gamma motoren aan. De 1,4l benzine is beschikbaar met 140 pk (4x2) en 170 pk (4x4). De 1,6l dieselmotor heeft 120 pk (4x2). Het gamma wordt vervolledigd met een 2,0l diesel met 140 pk en vierwielaandrijving.

Ontdek de Jeep Compass tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Vraag hier een offerte aan voor jouw Jeep Compass!Jeep Compass: het interieur

Jeep Compass: het interieur © Jeep


Ondanks zijn compacte karakter biedt de Compass plaats voor het hele gezin. Je kan perfect met vijf mensen op avontuur vertrekken: de koffer biedt je alle plek. Dankzij het Uconnect-systeem is de sfeer aan boord optimaal. Deze infotainmentoplossing is compatibel met je smartphone en wordt bediend via een scherm van 5 of 8,4 inch.

Ontdek de Jeep Compass tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Vraag hier een offerte aan voor jouw Jeep Compass!Jeep Compass: veiligheid

Jeep Compass: veiligheid © Jeep


Jeep biedt in zijn nieuwe Compass meer dan 70 oplossingen voor veiligheid en rijhulp aan. Heel wat veiligheidsuitrusting is trouwens standaard. Zo ook de technologieën Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Cruise control, Electronic Roll Mitigation, Electronic Stability Control (ESC), Hill Start Assist, Trailer Sway Control ... Bij een ongeval zijn alle inzittenden optimaal beschermd dankzij de robuuste architectuur en de 7 airbags.

Ontdek de Jeep Compass tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Vraag hier een offerte aan voor jouw Jeep Compass!

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee © Jeep


De Jeep Grand Cherokee, die onlangs een facelift kreeg, is het vlaggenschip van het Amerikaanse merk. Hij is uitgerust met de allernieuwste technologieën. Deze grote luxe SUV voelt zich op alle terreinen thuis. De nieuwe Trailhawk-versie wordt voor het eerst op het Brussels autosalon voorgesteld. Deze versie is beschikbaar in een 3,0l diesel met 190 of 250 pk en een V6 3,6l benzine met 286 pk.

Ontdek de Jeep Grand Cherokee tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: klaar voor het avontuur

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: klaar voor het avontuur © Jeep


De nieuwe Jeep Grand Cherokee Trailhawk heeft beschermingsplaten en werd voorzien van het Quadra-Drive II 4x4-systeem met elektronisch sperdifferentieel. Zijn robuuste look is er niet voor de show: deze SUV kan moeiteloos de moeilijkste omstandigheden aan. Hij heeft trouwens ook Goodyear Adventure-banden van 18 inch met een versterkte laag in kevlar.

Ontdek de Jeep Grand Cherokee tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: interieur

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: interieur © Jeep


De Grand Cherokee Trailhawk heeft zetels in leder en alcantara die tegen een stootje kunnen en perfect zijn in bochten of als je off-road gaat. Ze kregen rode stiknaden mee, net zoals de console en de deurpanelen die ook met leder en alcantara werden afgewerkt. Het dashboard binnenin is beschikbaar in Piano, geborsteld zwart en Gun, een grijze metalen afwerking.

Ontdek de Jeep Grand Cherokee tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Jeep Renegade: klein maar sterk

Jeep Renegade: klein maar sterk © Jeep


De Jeep Renegade is het kleinste model van het gamma. Deze SUV voor in de stad is beschikbaar in 4 verschillende versies (Sport, Longitude, Limited en Trailhawk) en heeft ook twee speciale series met volledige uitrusting, de Downtown en de Uptown. De Downtown-editie zal op de Jeepstand te zien zijn. Met zoveel versies kan iedereen zijn gewenste comfort, vermogen, vrijheid, entertainment en 4x4-versie kiezen. Ook op het vlak van de motoren is er voor elk wat wils, van een 1,4l turbo met 136 pk tot een 2,0l multijet diesel met 170 pk.

Ontdek de Jeep Renegade tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler Unlimited © Jeep


De Jeep Wrangler is het emblematische model van het merk en herinnert aan de Willys van het Amerikaanse leger. Er is ook een versie met 4 deuren die de Wrangler Unlimited heet. Dit is een echte 4x4 die zich door (vrijwel) niets laat stoppen. Vooral in de speciale versie Rubicon Recon die op het Brusselse salon zal te bewonderen zijn.

Ontdek de Jeep Wrangler tijdens je vituele bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0