Brussel

Vandaag
  • 25° 12°
  • 6%
  • ZZW 8km/u
Het weer voor 10 dagen

De sterren van de stand van Opel in Paleis 5 zijn de SUV's

Opel zal in Paleis 5 zijn volledige gamma met 31 wagens voorstellen. De sterren van de stand zullen de SUV's zijn. Je herkent ze aan de X in hun naam: Crossland X, Mokka X en Grandland X.

Opel Grandland X: in het kort

Opel Grandland X: in het kort


De Opel Grandland X is een SUV op maat van gezinnen. Hij is 4,48m lang en voelt zich overal in thuis: in de stad, tijdens een uitstap met het hele gezin, om grote voorwerpen te vervoeren. De Grandland X is een elegante wagen met alle stijlkenmerken van een SUV. De kofferruimte is moduleerbaar van 514 tot 1.652 liter.

Opel Grandland X: motoren

Opel Grandland X: motoren


Je kan kiezen uit drie motoren, met een vermogen van 120 tot 177 pk.  De 1.2l benzine met directe turbo-injectie geeft de SUV 130 pk. De 1.6l diesel heeft een vermogen van 120 pk, en de 2.0l verbergt 177 pk onder de motorkap. Er volgt ook een herlaadbare hybrideoplossing. Die zal later aan de catalogus worden toegevoegd.

Opel Grandland X: de technologie

Opel Grandland X: de technologie


De Grandland X is uitgerust met de allernieuwste technologie op het vlak van entertainment en rijhulpsystemen.  Zo beschikt hij over automatic cruise control en rijstrookherkenning. Je kan je smartphone draadloos opladen via inductie en de OnStar-dienst staat klaar om bestuurder en passagiers verder te helpen waar nodig.

Opel Crossland X: in het kort

Opel Crossland X: in het kort


De Opel Crossland X is een hedendaagse wagen: het is een SUV met dynamische lijnen en een veelzijdige stadswagen op maat van gezinnen.  Bovendien is de Crossland X zuinig en praktisch. Met de geconnecteerde diensten en het koffervolume mag je hem gerust een referentie in het segment noemen.

Opel Crossland X: interieur

Opel Crossland X: interieur


De vijf passagiers zitten hoog en droog in de Crossland X.  De passagiers vooraan zitten in gecertificeerde zetels met AGR-kwaliteitslabel, die ergonomisch voor de rug zijn. De zetels achteraan zijn 150 mm verstelbaar. Het merk met de Blitz biedt ook alle onmisbare veiligheidselementen, bovenop ultramoderne opties zoals een head-updisplay of een achteruitrijcamera voor een toegankelijke prijs.

Opel Crossland X: onder de motorkap

Opel Crossland X: onder de motorkap


De Crossland X is beschikbaar in een 1.2l 3-cilinder benzinemotor en een 1.6l 4-cilinder diesel.  De 1.2l Ecotect heeft 81, 110 of 130 pk, de 1.6 CDTI heeft er 99 of 115. De krachtigste motoren vanaf 110 pk kunnen worden uitgerust met een Start&Stopsysteem om het verbruik te drukken. Bij de versie met 130 pk kan je kiezen voor een automaat.

Opel Mokka X: in het kort

Opel Mokka X: in het kort


De Opel Mokka X was de eerste in het nieuwe gamma SUV.  Zijn krachtige lijnen belichamen zijn premiumstatus, terwijl zijn wegligging smeekt om de gebaande paden te verlaten. Hij is trouwens ook beschikbaar in een 4x4-versie. Met de AFL ledkoplampen geniet je ook 's nachts van een perfect zicht. En de Opel Eye-technologie ten slotte houdt een oogje in het zeil en helpt ongevallen voorkomen.

Opel Mokka X: interieur

Opel Mokka X: interieur


Het interieur van de Mokka X is opgebouwd rond het geconnecteerde multimediatouchscreen en de AGR-zetels met verstelbare ondersteuning voor de bovenbenen en de onderrug.  Deze SUV laat geen enkel detail aan het toeval over. Zowel in de winter als in de zomer geniet je van warmte en licht dankzij het open dak (optie). Hij is compatibel met smartphones en uitgerust met Bose-luidsprekers. Entertainment genoeg dus!

Opel Insignia GSi

Opel Insignia GSi


De Opel-stand stelt een sportieve afgeleide van de Insignia voor.  De GSi is beschikbaar als berline en als break en werd uitgerust met een 2.0l biturbo diesel met 210 pk of een 2.0l turbo met 260 pk. Om dat vermogen optimaal op de weg in te zetten werd de GSi uitgerust met vierwielaandrijving met koppelvectoring en een 8-trapsautomaat met bediening aan het stuur.

Opel Vivaro Life Concept

Opel Vivaro Life Concept


De Opel Vivaro Life Concept is een camper die je binnenin kan omtoveren tot een salon dankzij de draaibare zetels. Of zelfs tot een slaapkamer. De 3de rij heeft een slim mechanisme waardoor de bank moeiteloos tot een bed wordt omgevormd. De 220V-aansluiting is ideaal om bijvoorbeeld je laptop op te laden.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2018!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0