Citroën toont met gepaste trots de nieuwe C3 en C4 Picasso

Nieuws | Citroën presenteert de laatste nieuwe modellen op het autosalon van Brussel. Ze komen in alle maten en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo biedt de nieuwe generatie C3 nieuwe perspectieven.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Citroën C3: een nieuw tijdperk breekt aan

Citroën presenteert de laatste nieuwe modellen op het autosalon van Brussel. Ze komen in alle maten en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo biedt de nieuwe generatie C3 nieuwe perspectieven. De Citroën C3 is niet alleen compact, afgerond en charmant, maar beschikt ook over de meest recente technologieën om comfort, veiligheid en rijplezier te garanderen. De Franse wagen biedt ook bescherming tegen openslaande deuren en aanvaringen met winkelwagentjes.

Ontdek Citroën in Paleis 4 van het Autosalon van Brussel

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!


Citroën C3: bevallig en functioneel

Met een lengte van minder dan 4 m valt dit model in de categorie kleinere SUV's. De Citroën C3 voelt zich goed thuis in een stedelijke omgeving en is ronduit modern en makkelijk te herkennen door de Airbump-beschermingen. Het bolle dak, het aangezicht en de grote wielen geven het geheel de nodige dynamiek. Leuk om te bekijken, nog leuker om mee te rijden. Dit model kan rekenen op een 3-cilindermotor gaande van 68 pk tot 110 pk.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën C3: welkom aan boord

Het interieur van de C3 speelt in op een horizontaal design en kan net zoals de rest van de auto aangepast worden op maat en volgens uw smaak. De passagiers kunnen comfortabel plaatsnemen in de zachte zetels, de uitvoering in "flexibel foam" zorgt voor een uitnodigende achterbank. Het hoofdscherm van deze 5-deurs met 5 zitplaatsen werd geplaatst voor een makkelijke bediening met de rechterhand.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën C3: hightech

De Citroën C3 circuleert ook op de informatieve wegen. Met de ConnectedCam-camera op de voorruit kan je opnames maken en foto's nemen, die vervolgens gedeeld kunnen worden op sociale netwerken.Jawel, de stadswagen is compatibel met smartphones om zo verbinding te maken met sociale netwerken. Verdere technische hulp wordt geboden door een praktisch rijhulpsysteem.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën C4 Picasso en Grand Picasso

De monovolume van Citroën keert terug met enkele verbeteringen. De C4 Picasso en C4 Grand Picasso bieden gezinnen nu nog meer comfort. Het herziene ontwerp en de afwerking binnenin maken plaats voor verfijnde techniek en technologische ontwikkelingen. Zo heeft de C4 (Grand) Picasso bijvoorbeeld het gebruiksgemak van een elektrisch kofferdeksel meegekregen.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën C4 Picasso: technologierijk

De middenconsole is voorzien van een 7" touch-tablet, deze interface vormt het technologische hart van de C4 Picasso. De navigatiemogelijkheden werden ook gevoelig efficiënter door de toevoeging van deze connectiviteit. De Infotrafic-optie en actuele brandstofprijzen vormen dan ook echte bondgenoten. Onder de motorkap voorzag Citroën enkele herzieningen, waaronder een benzine 3-cilinder turbomotor, goed voor 130 pk.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën C4 Grand Picasso : praktisch in elk opzicht

De C4 Grand Picasso is de versie met 5 zitplaatsen. Door de twee extra zitplaatsen kunnen ook de vriendjes van je kids mee op pad of is er genoeg ruimte voor een nieuw-samengesteld gezin. En voor ultiem comfort kan de passagier vooraan de benen strekken dankzij een speciale steun die werd geïntegreerd in de zitting. Kortom, de C4 (Grand) Picasso staat voor ontspanning en modulariteit.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën Jumpy: een ideale collega

De Citroën Jumpy is ontworpen voor professioneel gebruiksgemak. De schuifdeuren openen door een snelle beweging met je voet, zonder handen en met de sleutel op zak. Onderweg vaar je steeds de juiste koers en het maakt niet uit of je leeg rijdt of met het maximale laadvermogen van 1400 kg. Met een hoogte van 1.90 m ben je overal welkom in de stad. Bij langere ritten voorkomt het hooggeplaatste duidelijke display dat je boetes krijgt.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën SpaceTourer: een robuust chassis

De Jumpy voor gezinnen kreeg de naam SpaceTourer. Het busje is een ruime monovolume en door de verschillende lengtes en configuraties kan je kiezen of je wilt beschikken over een werkpaard of een VIP-lounge. Maar de Citroën SpaceTourer is vooral praktisch. Net zoals bij de Jumpy openen de schuifdeuren met slechts één simpele handeling. Het is ook aangenaam rijden met de rijhulpsystemen en de nodige assistentie voor de bestuurder.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Citroën SpaceTourer: beter dan een minibus

De Citroën SpaceTourer is in staat om heel comfortabel 9 personen te vervoeren. Jouw familie-uitstapjes en langere ritten zullen nooit meer hetzelfde zijn. De SpaceTourer kiest voor rustgevend rijcomfort en daarom bieden de autozetels evenwaardig comfort voor alle passagiers, ook achterin. De bestuurder kan ook rekenen op de nodige technische snufjes en als kers op de taart kan je de wagen ook automatisch laten parkeren.

Breng een virtueel bezoek aan het Autosalon van Brussel 2017!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top