Auto's van voetbalinternationals

Nieuws | Auto's en voetballers, het is een onlosmakelijke combinatie. Niet alleen zijn ze veel onderweg, een wagen is vaak de ideale manier om hun persoonlijkheid in de verf te zetten. Het mag dan ook niet verrassen dat de keuze veelal valt op snelheid, stevigheid of puur showmanship.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Voetbalinternationals en hun auto's

Auto's en voetballers, het is een onlosmakelijke combinatie. Niet alleen zijn ze veel onderweg, een wagen is vaak de ideale manier om hun persoonlijkheid in de verf te zetten. Het mag dan ook niet verrassen dat de keuze veelal valt op snelheid, stevigheid of puur showmanship.

Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic is een echte fan van mooie sportwagens en zou er op zijn minst een vijftal bezitten. Zijn duurste investering is een Porsche 918 Spyder.

Cristiano Ronaldo

De beste voetballer ter wereld kan het breed laten hangen en doet dat ook, zonder zijn medemens te vergeten. Maar geld uitgeven aan een propvolle autogarage moet ook kunnen. Zijn duurste wagen zou deze Bugatti Veyron zijn.

Mesut Ozil

Een dure auto heb je waarschijnlijk niet nodig om te winnen, maar misschien helpt het het zelfvertrouwen wel. Mesut Ozil rijdt met een Ferrari 458 Speziale.

Robert Lewandowski

Sommige automerken zijn populairder dan andere en Ferrari is er daar zeker eentje van. Ook Lewandowski laat zich opmerken in de auto met het paard, een Ferrari F12 Berlinetta.

Robbie Keane

Porsche zien we ook vaak terugkomen, hier bij Robbie Keane die zijn oog liet vallen op de Porschet 991 GT3.

Wayne Rooney

Er zijn ook mannen die kiezen voor stevigheid in plaats van snelheid. Wayne Rooney stilde zijn autohonger met een gepimpte Range Rover, by Overfinch.

Jérôme Boateng

Een andere voetballer met een lichte voorliefde voor stevige wagens is Jérôme Boateng. Hem kan je af en toe opmerken in een Mercedes-Benz G klasse, gepimpt met een Hamann Spyridon carrosserie.

Mario Balotelli

Blijkbaar heeft Balotelli zijn Continental Bentley ondertussen laten overschilderen in camouflagekleuren, waardoor hij nu nog meer opvalt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top