De mooiste auto-interieurs van dit moment

Nieuws | Een wagen moet al lang niet enkel meer van buitenaf verleiden. Aangezien we steeds meer uren in de auto doorbrengen, is functionaliteit erg belangrijk. Maar voor de veeleisende chauffeur is een esthetisch afgewerkt interieur een kopzorg minder. Een ruimte om tot ontspanning te komen, verleid te worden door de lijnen van het dashboard. Autobouwers hebben er steeds meer aandacht voor en er is voor elk wat wils.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Een wagen moet al lang niet enkel meer van buitenaf verleiden. Aangezien we steeds meer uren in de auto doorbrengen, is functionaliteit erg belangrijk. Maar voor de veeleisende chauffeur is een esthetisch afgewerkt interieur een kopzorg minder. Een ruimte om tot ontspanning te komen, verleid te worden door de lijnen van het dashboard. Autobouwers hebben er steeds meer aandacht voor en er is voor elk wat wils.

Bentley Bentayga

De Britse Bentley is trots dat ze eindelijk ook hun eigen SUV kunnen voorstellen. En zoals we kunnen verwachten, is het Engelse flegma terug te vinden in alle hoeken van de afwerking. Veel tijd en ambacht laat zich voelen in een interieur dat tot leven komt en waar je je thuisvoelt.

VLF Force 1 V10

Deze wagen is voor de happy few en met specificaties die lijken op de faciliteiten van een vijfsterrenhotel verwondert dat ook niet. Henrik Fisker, die de hand had in het design van enkele Aston Martins en ze vervolgens vervolgde, kent een comeback door aan deze Force 1 te hebben gewerkt. Het interieur en de afwerking is van een ongeziene kwaliteit, het lijkt allemaal letterlijk handgemaakt.

BMW i3

Voor de elektrische wagen van de Duitse autobouwers kunnen we voorzichtig stellen dat ze de mosterd halen bij de Noord-Europeanen. De ruimte is volledig opnieuw ontworpen in een atypische BMW-stijl en lijkt er sterk in geslaagd. Over de exterieurafwerking laten we de mening hier in het midden, soms moet je enkel naar het innerlijke durven kijken.

Volvo XC90

De crossover is een erg populair type wagen en deze Volvo maakt zeker deel uit van de topselectie. Met degelijk Scandinavisch design kan de XC90 dan ook niet ontbreken in deze lijst. De fijnste materialen die ze in deze auto gebruiken zijn allang niet meer enkel voor de happy few.

Chevrolet Camaro SS

Dit model is jammergenoeg enkel in de Verenigde Staten te verkrijgen, tenzij je hemel en aarde beweegt, maar de Amerikanen zijn alleszins weg van dit model. Deze behendige wagen wordt al enkele jaren gelauwerd onder de prijzen en met een volledig op maat te krijgen interieur is er voor elk zijn eigen Camaro.

Ford Mustang

De iconische wagen uit de Amerikaanse stal krijgt in 2015 een volledig nieuwe vormgeving die het oude model niet doet vergeten, maar zeker geen geweld aandoet. Gesterkt door het positieve onthaal, werken ze bij Ford hard om de Mustang onweerstaanbaar te maken. Met een perfect getrainde hengst die op de kleinste aanpassing reageert, schrijd je ontspannen over de weg.

Jeep Renegade

Is het een toeval dat er zoveel stevige wagens in de lijst staan? Waarschijnlijk niet. De populariteit van de SUV's en crossovers tiert welig en doet elke designer gekscheren om de aandacht van de chauffeurs te trekken. Ook Jeep, misschien wel de stoerste auto uit deze lijst, heeft de esthetiek mee in de arm genomen. Zelfs als je offroad gaat, mag er nu binnenshuis wat oog zijn voor het interieur. De echte avonturier heeft er waarschijnlijk lak aan, maar als je graag je avonturen deelt, is de Renegade je nieuwe compagnon. Ook de baggageruimte werd hertekend, waardoor elk hoekje niet meer onbenut wordt gelaten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top