Met welke auto's rijden de BV's?

Nieuws | De kans is groot dat je elke week perfect op de hoogte bent welke BV's met elkaar het bed delen, het wel en wee van het familieleven en de voor- en nadelen van bekend zijn. Maar er blijft bij veel bekend volk een waas van mysterie over hun auto. Wij zochten het even voor je uit. Wie rijdt met deze auto's?

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Met welke auto's rijden de BV's? 

De kans is groot dat je elke week perfect op de hoogte bent welke BV's met elkaar het bed delen, het wel en wee van het familieleven en de voor- en nadelen van bekend zijn. Maar er blijft bij veel bekend volk een waas van mysterie over hun auto. Wij zochten het even voor je uit. Wie rijdt met deze auto's?

Audi A4

De Romeozanger won vorig jaar nog door een gelukkige hand in de hoed een Audi A4. Tientallen BV's waren afgezakt naar de tombola, maar Chris Van Tongelen was de gelukkige. De wagen mag hij één jaar lang gebruiken en dan moet hij weer netjes terug naar de garage.

Mazda 6 Wagon

Ze trekt op de tombola van Audi niet het winnende lot, maar wordt enkele maanden later al getroost door Mazda. Samen met enkele andere BV's neemt Eline De Munck deel aan The Gift Suite, waarbij ze een Mazda 6 Wagon krijgt die ze moet beplakken met reclame van producten waar ze achter staat. Er was veel te doen om het verhaal, maar een gratis auto is een gratis auto, toch?

Audi A5

Hij maakt het mooie weer niet alleen op zonovergoten Thaise eilanden, maar ook in de West-Vlaamse velden. Marvin van Temptation Island rijdt namelijk rond in een Audi A5 Sportback S-Line.

Porsche

Als drukbevraagde presentatrice rijdt ze door het hele land om evenementen in te leiden en daarom is een goede, comfortabele en betrouwbare auto van levensbelang. Na drie jaar dienst was haar Porsche aan vervanging toe en kocht Véronique De Kock, opnieuw een Porsche. De stoel kan ze op acht verschillende plaatsen instellen, voor een woonkamerervaring onderweg.

Volkswagen Kever

We weten allemaal nog dat deze soapacteur een autofreak is. Getuige daarvan is de supermooie Volkswagen Kever die hij onlangs veilde voor het goede doel. Peter Van Asbroeck was hem twee jaar eerder speciaal gaan ophalen in Arizona.

Bentley Continental GT

Dat voetballen aardig wat geld in het laatje kan brengen, weten we al. Als je een succesvolle balgoochelaar bent, kan je je bijvoorbeeld een Bentley veroorloven. Niet alleen Romelu Lukaku scheurt ermee over de snelweg, ook Nicolas Lombaerts heeft de smaak van stevige bolides te pakken.

Nissan Figaro

Maar niet alle voetballers denken te moeten scoren in gloednieuwe snelheidsduivels. Waarschijnlijk beïnvloed door het heerlijke tempo van Zuid-Europa, is Thomas Vermaelen helemaal verknocht aan zijn Nissanoldtimer Figaro.

Ferrari

Al heb je meer dan 30 wagens en moet je ze verkopen, een Ferrari doe je toch niet zomaar weg. Zo denkt Michel Van Den Brande er toch over, de bouwmagnaat die iedereen leerde kennen in The Sky Is The Limit.

Fiets

Dat alle politici in een dikke wagen rondrijden, is een grove veralgemening. Er zijn er ook die zich inzetten voor het milieu en daar het goede voorbeeld geven. Het nieuwe Gentse mobiliteitsplan is geen onbesproken punt, maar wel van zijn hand. Filip Watteeuw zet met de fiets graag de bloemetjes buiten en dat mag ook.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top