Verander jouw Audi in een mobiele hotspot!

Nieuws | Er valt tweemaal goed nieuws te rapen van het Audi-front. Om te beginnen zal Audi Brussel vanaf 2018 de elektrische Q6 bouwen. Bovendien zullen alle nieuwe Audi's die uitgerust zijn met Audi connect een eigen internetverbinding krijgen via het Proximus-netwerk. Hoe dat in zijn werk gaat? Lees vooral verder...

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Er valt tweemaal goed nieuws te rapen van het Audi-front. Om te beginnen zal Audi Brussel vanaf 2018 de elektrische Q6 bouwen. Bovendien zullen alle nieuwe Audi's die uitgerust zijn met Audi connect een eigen internetverbinding krijgen via het Proximus-netwerk. Hoe dat in zijn werk gaat? Lees vooral verder...

Vlotte verbinding

Proximus en Audi voorzien alle nieuwe auto's die uitgerust zijn met Audi connect met een datasimkaart voor gebruik in de wagen. Dankzij de snelle mobiele internetverbinding (via het 3G en 4G/4G+ netwerk) krijgen de inzittenden via de WiFi-hotspot toegang tot het internet met hun laptop, tablet of smartphone.

Brede waaier aan mogelijkheden

Dankzij jouw – om het in mooi Engels te zeggen - 'smart vehicle' beschik je over de kracht van het internet op je dashboard. Audi connect staat je toe om muziek te streamen, actuele vluchtinfo en treintijden op te zoeken, live verkeers- en weerupdates te ontvangen, de goedkoopste tankstations in de buurt op te sporen en van Google Streetview en Google Earth gebruik te maken. Alles wat je nodig hebt – en meer - om zo vlot mogelijk van punt A naar punt B te reizen.

Iedereen geniet mee

Omdat je Audi vanaf nu als een mobiele WiFi-hotspot fungeert, profiteert iedereen aan boord mee, dus ook de passagiers achteraan. Ze kunnen naar hartenlust surfen op hun tablet of smartphone!

Brede beschikbaarheid

Aangezien Audi connect in elke Audi geplaatst kan worden, van de A1 tot de Q7, volgt Proximus je altijd en overal binnen Europa. Dat mag je bijna letterlijk nemen want op Cyprus, IJsland, Malta en Turkije na werkt Audi connect in elk Europees land. Zelfs in Rusland heb je bereik, zij het enkel in de regio's Moskou en St. Petersburg.

Extra veiligheid tegen diefstal

Audi connect heeft nog een bijkomend voordeel. We wensen het niemand toe maar moest je voertuig ooit gestolen worden, dan kan het dankzij Audi connect sneller opgespoord worden! Je laat je favoriete paar wielen vanaf nu met een gerust hart achter.

Meer mogelijkheden

Sinds enkele maanden is Audi connect uitgebreid met Audi connect safety & service, waardoor je noodoproepen kunt plaatsen, na een technisch defect wegenhulp inroept en online de volgende onderhoudsbeurt boekt. Dat die extraatjes de eerste tien jaar gratis zijn, is natuurlijk mooi meegenomen!

Vanop afstand bedienen

Onder het aparte myCarManager-pakket (dat drie jaar lang gratis is) vallen regelmatige statusrapporten van je wagen en de mogelijkheid om hem vanop afstand te sluiten of te openen. Verder vraag je op waar en hoe lang hij precies geparkeerd staat (bijvoorbeeld na diefstal of na een urenlange winkelmarathon) en activeer je de verwarming op voorhand. Het enige wat je moet doen om toegang te krijgen tot al dat moois, is de MMI (van Multi Media Interface) connect app op je smartphone installeren.

Toekomstmuziek

Audi connect heeft zijn top nog lang niet bereikt in Europa. Kijk maar even naar de Verenigde Staten. Audirijders ontvangen daar namelijk ook gedetailleerde informatie over de verkeerslichten in een stad, iets wat in Europa nog niet mogelijk is. De reisroute wordt dynamisch aangepast om onderweg zo vaak mogelijk groen licht te hebben en met andere woorden oponthoud maximaal te vermijden.

3 maanden gratis gebruik

Niet twijfelen!  Wie voor 30 juni een nieuwe wagen met Audi connect bestelt, mag de connectiviteitsdiensten via het Proximus-netwerk drie maanden lang gratis gebruiken. De enige voorwaarde is dat je maandelijks onder de limiet van 3 GB blijft. Na deze drie maanden bedraagt de prijs 20 euro per maand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top