10 baldadige wraakacties op een parking

Nieuws | Wees hoffelijk in het verkeer... en op een parking. Want voor je het weet tref je de verkeerde Tsjech, Braziliaan, Amerikaan of – in dit geval – Rus.Deze ongeduldige chauffeur heeft het helemaal gehad met mensen die zijn slee blokkeren. Een honkbalknuppel en telefoontje later en zijn probleem is opgelost.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Wees hoffelijk in het verkeer... en op een parking. Want voor je het weet tref je de verkeerde Tsjech, Braziliaan, Amerikaan of – in dit geval – Rus.Deze ongeduldige chauffeur heeft het helemaal gehad met mensen die zijn slee blokkeren. Een honkbalknuppel en telefoontje later en zijn probleem is opgelost.

Vandalisme gefilmd

Wist deze vandaal niet dat hij gefilmd werd?En waarom reageren de voorbijgangers niet op zijn vernielzucht? Was het een gerichte actie op de wagen van de Tsjechische zanger Daniel Landa, of is de man allergisch voor Porsches? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden.

Volledig beplakt

Parkeer je onterecht op een Braziliaanse gehandicaptenplaats?Dan mag jij je aan een berg Post-its verwachten. Ludiek is het minste wat je hiervan kunt zeggen.

Daag geen monstertruck uit

"Do something about it" is misschien wel de domste uitspraak van de dag, zeker wanneer er een monstertruck voor je neus staat.De eigenaar van die truck heeft inderdaad iets gedaan...

Duidelijke grafittiboodschap

Als we moesten kiezen tussen een auto vol Post-its of deze protestactie tegen asociale chauffeurs, hoeven we geen seconde te twijfelen.Liever een berg kleine plakpapiertjes dan een namiddag verf wegwassen.

Dubbel parkeren

Anderen gaan ook met verf aan de slag, maar dan van het iets onschuldigere soort.De eigenaars van de wagens kunnen er aanvankelijk niet mee lachen, maar begrijpen wel snel wat ze fout gedaan hebben. Op één verhit exemplaar met een stevige 4X4 na.

Dubbel parkeren (2)

Vrouwen kunnen wel degelijk een potje rijden, dat bewijst deze parkerende deerne nog maar eens.Zelfs een asociale witte dwerg kan haar niet van haar stuk brengen.

Hoge nood

Jij pikt mijn parkeerplaats in?Dan neem ik wraak op mijn eigen, stinkende, vloeibare manier. Prettige rit naar huis!

Auto blokkeren

Een wielklem is al lang niet meer voldoende, zeker in Rusland.Om foutparkeerders daar te straffen, leggen ze een loodzware betonblok voor en na de overtreder. Probeer daar maar eens uit te geraken zonder lakschade.

Overdreven reactie

Kan iemand even bevestigen of dit een echte gefrustreerde oma is, of een als oud vrouwtje verklede actrice die in een scetch meespeelt?Haar reactie op de asociale Hondaman lijkt ons namelijk serieus overdreven, zeker omdat er vlak achter haar een zee van parkeerruimte is.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top