Brussel

Vandaag
 • 17°
 • 3%
 • WZW 11km/u
Het weer voor 10 dagen

Kies je teken title

 • ram
 • stier
 • tweelingen
 • kreeft
 • leeuw
 • maagd
 • weegschaal
 • schorpioen
 • boogschutter
 • steenbok
 • waterman
 • vissen

Betrapt! 10 chauffeurs verliezen hun cool!

Betrapt! 10 chauffeurs verliezen hun cool! © -

Zet je nooit gefrustreerd achter het stuur van een wagen, dat loopt niet goed af. Tel eerst tot tien. Of nog beter: tot duizend, zoals de volgende tien aso's beter gedaan hadden. Op 14 mei kregen twee Letten het aan de stok over een parkeerplaats. Terwijl er keuze genoeg was, wilden ze allebei toch dezelfde vierkante meter asfalt bezetten. De Audi kwam er gehavend uit, al kan de Mercedes ook een nieuw koetswerk gebruiken.

Chinese woede

Chinese woede

Een Chinees die zich kwaad maakt? Zo kom je ze niet vaak tegen. In deze nauwe steeg verliest de chauffeur in de groene wagen zijn cool nadat twee woestelingen hem serieus bedreigen. Uiteindelijk wordt een van de twee vechtersbazen zelfs aangereden. Just another day at the office?

Klemrijden

Klemrijden

Beschamend gedrag van twee auto's die een derde voertuig droogweg klemrijden in een Spaanse tunnel. Blijkbaar hadden de mannen - 5 aan de ene kant, in de Citroën zitten nog eens drie heethoofden - al veel eerder ruzie met elkaar. Maar om nu een levensgevaarlijk manoeuvre uit te voeren in het midden van een tunnel, dat gaat er serieus over.

Neermaaien

Neermaaien

Tijdens het jaarlijkse carnaval zijn alle Brazilianen voor even gelijk, de rest van het jaar is het ieder voor zich. Wanneer de chauffeur van deze terreinwagen zich ergert aan een motorrijder en hem klem rijdt, stampt hij eens fors tegen haar achteruitkijkspiegel. Reden genoeg om de motorrijder neer te maaien, want dat is toch altijd het eerste waar je dan aan denkt? Niet? Nee?

Blauw oog

Blauw oog © -

Iedereen kan ontploffen in het verkeer, niet alleen chauffeurs. Deze Russische passagier wilde aan de voetganger duidelijk maken wat hij van zijn oversteken vond, maar hij trof spijtig voor hem een nog grotere vechtersbaas aan. Eerlijk gezegd stak de voetganger op de verkeerde plaats over en zonder uit te kijken, dus zijn er hier geen winnaars.

Volgende klant

Volgende klant

En nog eens Rusland, waar een Nissanklant iets te lang moest wachten op bediening. In plaats van een klachtenbrief op te sturen, neemt hij zijn zware wagen en verbouwt hij de halve showroom. Beetje lachwekkend: het personeel probeert de chauffeur tot bedaren te krijgen door vriendelijk op zijn raam te tikken en vervolgens een kruk naar de wagen te gooien. Effect? Nul komma nul, de vernieling ging gewoon door.

7 tegen 1

7 tegen 1

Als je tegengehouden wordt door de politie, spreek je altijd met twee woorden en doe je wat er gezegd wordt. Behalve wanneer je een koppige Chinees bent met een Audi. Uiteindelijk komen er zeven (!) agenten aan te pas om één doorgedraaide chauffeur te vatten.

Anderhalf jaar achter de tralies

Anderhalf jaar achter de tralies

We begrijpen buschauffeurs wel. Ze worden elke dag weer geconfronteerd met gevaarlijke verkeersituaties. Even ontladen mag altijd, maar niet op deze manier. Voor de laffe aanval op de fietser kreeg deze chauffeur uit Bristol 17 maanden cel omdat hij de bus gebruikte "als een wapen", aldus de rechter.

Handjes schudden

Handjes schudden

Zo lossen echte mannen het op: eerst enkele klappen uitdelen en seconden nadien handjes schudden en als de beste vrienden weer uit elkaar gaan. De man in het geruite hemd is een eindbaas, zoveel weten wij.

Afgeblaft

Afgeblaft

Twee rednecks in een grote truck willen de chauffeur van een sportieve BMW en zijn vriendin een lesje leren. De enige les die wij onthouden hebben is deze: een baseballknuppel wint het nooit van een geladen pistool. De grap van de dag? De camera werd uiteindelijk droogweg meegenomen door het bedreigde koppel. Het zal de twee pestkoppen leren!