Vrachtwagenchauffeurs falen gigantisch

Nieuws | Vrachtwagenchauffeurs falen gigantisch

Door

Deel dit nieuws

Van alle weggebruikers moeten de vrachtwagenchauffeurs toch wel het meeste geduld hebben. Niet alleen geduld, ook stalen cohones. Zoals de vrachtwagenchauffeur die hier nietsvermoedend op de rechterrijstrook rijdt, tot een collega hem voorbij wilt rijden. Zeiden we voorbijrijden? Eerder wegduwen richting de pechstrook. En dat allemaal in eigen land!

Fjordje glijden

Een Lithouwse chauffeur had pech in winters Noorwegen. Niet alleen pech met zijn vrachtwagen, ook met de sleepdienst die hem kwam redden. Voor de goede orde: de Lithouwer heeft het ongeval overleefd, al kunnen we niet hetzelfde zeggen van zijn lading.

Alles ok!

In ons land krijg je bij wijze van spreken al een rode kaart wanneer een knipperlicht niet werkt. In Rusland, waar anders, zien ze dat helemaal anders. Zolang er lucht in de banden zit en de motor draait, is er niets aan de hand...

Ruitenwisser defect

Tijdens de orkaan Irene wilden enkele Amerikaanse militairen tonen waar hun vrachtwagens allemaal toe in staat zijn. Het meest opmerkelijke van de zaak is nog wel dat deze verdoken duikboten even later gewoon weer aan land werden getrokken en hun weg konden vervolgen, alsof er niets aan de hand was.

Waar is dat feestje?

We zijn de laatsten om te beweren dat jij je nooit mag uitleven, beste Roemeense chauffeur. Maar moet dat nu weer per se op Belgische wegen gebeuren? Met je handen van het stuur, zonder gordel aan en je blik van de weg afgewend? Volgende keer toch maar wat minder Red Bulls inslaan voor je vertrekt...

Parkeerboete

Les 1 voor toekomstige werknemers van een sleepfirma: vergeet nooit om je handrem aan te trekken. Anders riskeer je net zoals deze ongelukkige Chinees te voet naar huis te moeten. De vrouw zet wel een statement van jewelste neer, dat moeten we haar nageven.

Autobahn

Tel je even mee? De vier vrachtwagens in dit filmpje moesten goederen afleveren/ophalen bij een Duitse firma die nogal verwarrend vlakbij de oprit van een Autobahn gelegen was. In plaats van braaf de snelweg op te rijden, de volgende afrit te nemen en terug te keren, besluiten deze vier dombo's om doodleuk te gaan spookrijden. Wonder boven wonder vielen er geen slachtoffers, wat we vooral te danken hebben aan de oplettendheid van de andere chauffeurs.

Kaalgeschoren

Als je vlakbij deze brug woont, is het regelmatig feest. De brug zelf is amper 3,5 meter hoog, veel te laag dus voor de meeste vrachtwagens. Altijd zijn er wel chauffeurs die hun trekker lager inschatten dan hij in werkelijkheid is, met alle pijnlijke gevolgen van dien.

Blikschade

Deze video zal je leren om nooit meer foutief te parkeren. Je zal maar zo'n brokkenpiloot treffen als deze man. Niet alleen vernielt hij het dak van de sportwagen, hij geeft er niet om dat hij ettelijke keren tegen de zijkant van de laadbak knalt. Iemand is duidelijk met zijn verkeerde been uit bed gestapt...

Voorbij flitsen

Ongelofelijk maar waar: deze Russische vrachtwagenchauffeur raast aan 160 kilometer per uur over de snelwegen! Hij haalt daarbij andere vrachtwagens in alsof ze midden op de weg stilstaan. Van een maximumsnelheid of snelheidsbegrenzers moeten ze in het verre oosten precies niet weten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top