De 10 slechtste chauffeurs ter wereld

Door MediaForta

Deel dit nieuws

We zijn geen Jos Verstappen, Jacky Ickx of Lewis Hamilton, maar we doen het wel beter dan de volgende 10 brokkenpiloten.Te beginnen met deze lichte vrachtwagen die op de E34 (yep, in België dus) toont waarvoor een oprit vooral niét dient.

Multitasken

Van zodra je achter het stuur kruipt, moet je in theorie volledig gefocust zijn op wat er op de weg gebeurt.En dus niet sms'en, op je laptop tokkelen en tegelijk naar je favoriete mp3's luisteren!

Volhoudertje

Haat onze Chinese vriend misschien Volkswagens of kan hij écht niet rijden?De man in de video knalt meer dan een dozijn keer tegen zijn buurman voordat hij uit zijn parkeerplaats ontsnapt. Wat later kon hij aan de hand van de videobeelden gevat worden. Gerechtigheid geschiedt!

Gekneld staan

Om een lange video (10 minuten) samen te vatten: parkeren is niet zijn/haar sterkste punt.Iets zegt ons dat de omstaanders de situatie voor de chauffeur alleen maar verergeren in plaats van dat ze behulpzaam zijn.

Blijven gaan

Deze video is het beste bewijs van het nut van dashcams.Een stomdronken Rus rijdt tegen een Toyota en probeert te vluchten. Hij schuurt tegen een terreinwagen, raakt wat later een gezinswagen en slaagt er zelfs in om helemaal om te kantelen na een vierde crash. Gelukkig zijn de ruitenwissers wel van goede kwaliteit.

Italiaanse kolder

Italiaanse chauffeurs hebben geen al te beste reputatie en daar brengt deze video echt geen verandering in.Deze woeste man toont hoe je met één miezerig klein autootje een hele buurt lam legt. Het tafereel is al te gek voor woorden en dan nadert er plots een processie...

Brokkenpiloot

Let centraal in beeld meteen op de scooter met de passagier achterop.Eerst knalt hij droogweg tegen een wit busje om vervolgens op de vlucht te slaan (de passagier blijft moederziel alleen achter) en meteen tegen een zwarte personenwagen te botsen. Een scooter is het volgende slachtoffer en pas bij de eerste de beste vrachtwagen moet deze brokkenpiloot zich gewonnen geven.

Stank voor dank

Deze video is een warme oproep om BMW-chauffeurs tegen zichzelf te beschermen.Let op de details: de man met de groene jas die vanaf 3'20" te hulp schiet, is de eigenaar van de rode wagen waar de zilverkleurige BMW op 0'23" tegen botste!

Verstrooid

Je mag gerust met een stoere terreinwagen rondrijden om je veiliger te voelen.Maar zolang je niet weet waar zich de dop van je benzinetank bevindt, stappen wij niet in...

U-bocht

Verontrustend gewoon hoe slecht deze vrachtwagenchauffeur is.Dit is niet meer of minder dan een tikkende tijdbom, vooral omdat hij al zoveel moeite heeft met een eenvoudige (toegegeven, hoge) stoeprand. We zullen nooit weten of hij zijn U-bocht succesvol voltooid heeft...

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top