Gadgets die rijden weer cool maken

Nieuws | Geen zin in saaie autoritten? Hoeft niet! WIj schotelen je tien gadgets voor die het rijden een stuk aangenamer maken. Heb je bijvoorbeeld zin in een kopje koffie? Dankzij deze Handpresso kun je altijd een verse espresso maken. Een must voor koffiejunks! Hoe? Je plugt het toestel in de 12 Volt-stekker van je wagen, je voegt koud flessenwater toe en een speciaal koffiepadje. Druk op het knopje en enkele ogenblikken later kun je genieten van een heerlijk shot cafeïne. In dit filmpje krijg je een idee over de werking.

Door

Deel dit nieuws

Geen zin in saaie autoritten? Hoeft niet! WIj schotelen je tien gadgets voor die het rijden een stuk aangenamer maken. Heb je bijvoorbeeld zin in een kopje koffie? Dankzij deze Handpresso kun je altijd een verse espresso maken. Een must voor koffiejunks! Hoe? Je plugt het toestel in de 12 Volt-stekker van je wagen, je voegt koud flessenwater toe en een speciaal koffiepadje. Druk op het knopje en enkele ogenblikken later kun je genieten van een heerlijk shot cafeïne. In dit filmpje krijg je een idee over de werking.

Flits!

Per ongeluk iets te snel gereden? Boete in de brievenbus? Wapen je tegen vaste en mobiele flitscamera's met een Coyote. Dit interactieve waarschuwingssysteem geeft je alle info over verkeershinder, meldt constant de toegestande maximumsnelheid en verklapt waar flitspalen en mobiele flitsers opgesteld staan. Het gadget bij uitstek voor veelrijders.

Dorst? Honger?

Voor lange ritten is een frigobox altijd handig. Maar echt stoer kom je daar niet mee uit de hoek. Hippe kerels zorgen gewoon voor een echte koelkast in hun bolide. Via Koolatron kun je deze koelkastjes met een 12 Volt-stekker importeren. Waar wacht je nog op?

Dashcam

De trend van het moment? Dashcams. Deze piepkleine camera's die je in je wagen monteert zijn vaak uitgerust met een bewegingssensor zodat ze bij hard remmen of een eventuele aanrijding alles registreren. Op sociale netwerksites krioelt het van dit soort filmpjes.

Slimme autoradio

De integratie van smartphones in de wagen is booming business. Staat er echter geen nieuwe wagen op de planning? Investeer dan in de Oxygen Audio O'Car. In deze autoradio kun je je smartphone docken om je favoriete muziek af te spelen, je navigatie-app te gebruiken of handenvrij te bellen. Oogt mooier dan zo'n zuignaphouder aan het raam, toch?

Multifunctionele tafel

Mobiele werkplek? Een kaarttafeltje voor in de file. Of een plekje om te lunchen? Er bestaan heel wat oplossingen om je tijd in de file op een nuttige manier door te brengen. Met een tafeltje dat je aan je stuur kunt bevestigen, lukt dat al stukken beter! Kleine investering, groot gemak.

Margherita? Of liever Funghi?

Hongertje? In de Verenigde Staten kun je terecht voor een compact oventje met een 12 Volt-stekker. Stop er je favoriete pizza in, cruise nog een aantal kilometers op de snelweg en niet veel later kun je genieten van een heerlijke Italiaanse lekkernij.

Piepkleine projector

Navigeren in stijl? Dat doe je met de HUD (head-up display) van JVC Kenwood. Het gps-systeem bestaat uit een compacte projector en een doorzichtig scherm dat je aan de achteruitkijkspiegel kunt bevestigen. Strak staaltje design dat voorlopig enkel in Japan beschikbaar is.

Allergie voor zuignapringen?

Er is niets zo lelijk als zuignapringen op je voorruit. Dankzij de Cup Holder Mount van The Joy Factory kun je je tablet ook op een andere manier in de wagen gebruiken. Stop het accessoire in de bekerhouder, bevestig je tablet en stel de gewenste kijkhoek in. Een must voor tabletfreaks.

Geen budget voor een Ferrari?

Wie over een Ferrari droomt, maar daar helaas het budget niet voor heeft, kan zich altijd sussen met een steengoede hoofdtelefoon van Logic en Ferrari. Fraai vakmanschap en superieure geluidskwaliteit worden hier immers gekoppeld. Zet nog even 'Money, Money, Money' van Abba op en droom over die ene echte Ferrari!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top