BMW kondigt modelupdates aan © BELGA

Deze zomer zal het BMW-gamma uitpakken met tal van vernieuwingen op vlak van motorisaties, plug-in hybridemodellen met nieuwe batterijtechnologie, nieuwe veiligheidsitems en een ruimere uitrusting.


Deze modelupdates leveren de 3 Reeks Berline, de 8 Reeks Coupé en Cabrio nieuwe motorisaties op, er is de lancering van de 530e xDrive Berline en de nieuwe BMW M550i xDrive Berline, en er komen ook plug-in hybridemodellen met nieuwe batterijtechnologie en een akoestische voetgangerswaarschuwing aan.

Verder wordt de standaarduitrusting van de X2 uitgebreid en krijgt dit model meer opties in de brochure. Ook krijgen de 3 Reeks Berline, de 8 Reeks Coupé en Cabrio, de X5 en de X7 meer optiemogelijkheden, extra laktinten en bijkomende varianten voor de lederen interieurs. De 5 Reeks heeft weldra recht op een nieuwe V8-krachtbron, BMW Laserlight en de BMW Individual Composition personalisering. En tenslotte zal de BMW Z4 sDrive20i beschikbaar zijn met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De nieuwe prijslijst van het BMW-gamma is weldra beschikbaar.