The Hendrick's Chambers of the Curious, part II

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit jaar nemen de raadselachtige Chambers of the Curious het 'Depot voor Gevaarlijke Goederen' in op de site van Tour & Taxis in Brussel en dit nog tot en met 3 december.

Hendrick’s Gin nodigt je uit voor een odyssee naar de diepste sferen van je grijze massa. Voortvloeiend uit dezelfde nieuwsgierigheid die aan de origine van Hendrick’s Gin ligt, leidt deze hoogst ongewone reis je doorheen alle welgevormde kwabben die je hersenen rijk zijn. Een ontdekkingstocht die je verzoekt deel uit te maken van een resem zonderlinge en zinnenprikkelende experimenten. Geen locatie ongewoner - en net daardoor uiterst geschikt - voor deze ervaring: het Depot voor Gevaarlijke Goederen… Waar nieuwsgierigheid en creativiteit floreren en eentonigheid en gewoontes het onderspit delven.

Voel je de nieuwsgierigheid ook knagen diep vanbinnen? Durf je je los te scheuren uit de dagelijkse sleur van routine, verveling en vermoeidheid? Na de bijzondere editie van 2015 in la Pharmacie Anglaise in het bijzijn van Max Colombie van Oscar And The Wolf, dringt Hendrick’s Gin erop aan: sluit je aan bij onze strijd tegen onverschilligheid, daag je nieuwsgierigheid – en je brein – uit.

Zodra je de bar betreedt, word je ondergedompeld in een universum van nieuwsgierigheid en creativiteit. De meest ongewone en uitzonderlijke Hendrick’s Gin cocktails zetten je zintuigen op scherp, waardoor je dit exceptionele avontuur nog intenser zal beleven.

Om je te gidsen op je trip doorheen de diepten van je acht intelligenties, selecteerde Hendrick’s een ware Ambassadeur van de Nieuwsgierigheid: Baloji. Wat in het Swahili zoveel wil zeggen als 'man van de wetenschap', een betekenis die door de opkomst en ontwikkeling van nieuwe religies geleidelijk aan evolueerde naar 'man van het occulte en hekserij'.
 
Met een naam die zo tot de verbeelding spreekt, is het geen verrassing dat de drager ervan over diverse artistieke talenten beschikt. De in Lubumbashi geboren Belg blinkt uit in verschillende creatieve disciplines, een zeldzame kwaliteit die hem des te interessanter maakt. In zijn werk als poëet, muzikant, schrijver, acteur, performer, regisseur of zelf stylist komen de acht vormen van intelligentie dan ook veelvuldig aan bod.

Kan je je een betere kapitein inbeelden die je begeleidt op deze indringende en creatieve odyssee doorheen het diepste van je gedachten? Laat je betoveren door de magie van Baloji. Hij wierp een creatieve blik op de cocktailkaart, had de artistieke leiding over de bar, creëerde een muzikaal universum en nam de experimentele ruimte onder handen die Hendrick’s hem ter beschikking stelde. En dat geheel om je een ondoorgrondelijke ervaring te bezorgen die de nieuwsgierigheid in jou tot een hoogtepunt zal brengen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top