Inloggen - Inschrijven
Brussel-Helder
| 11°
Di. 25/11
Brussel-Licht bewolkt
|
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5

Nieuwsbrief

Twitter

politiek

7 u geleden 75 keer

Presidentsverkiezing Tunesië - Essebsi op kop, maar wellicht tweede stemronde

(Belga) De 87-jarige presidentskandidaat Beji Caid Essebsi krijgt tijdens de eerste ronde van de Tunesische presidentsverkiezingen veruit de meeste stemmen achter zijn naam. Dat blijkt zondag uit de eerste ramingen die na het sluiten van de stembureaus werden verspreid. Hij haalt volgens die exitpolls evenwel niet genoeg stemmen om al in de eerste ronde het laken naar zich toe te trekken.

0 reacties

10 u geleden 69 keer

Presidentsverkiezing Tunesië - Team van president Marzouki beschuldigt tegenstander van "aanval"

(Belga) Aanhangers van presidentskandidaat Beji Caïd Essebsi worden er door het campagneteam van overgangspresident Moncef Marzouki van beschuldigd een "aanval" op het staatshoofd te hebben beraamd.

0 reacties

showbizz

9 u geleden 53 keer

Gitaar van John Lennon voor 480.000 euro geveild

(Belga) Een gitaar die nog aan John Lennon heeft toebehoord, is zondag in Londen voor 380.000 pond (ongeveer 480.000 euro) onder de hamer gegaan. De Gretsch 6120 bracht daarmee minder op dan verwacht, want voor de start van de veiling werd de verkoopprijs nog tussen de 400.000 en 600.000 pond geschat.

0 reacties

12 u geleden 58 keer

Provinciale actie rond huiselijk geweld op Antwerps Theaterplein

(Belga) Op het Theaterplein in hartje Antwerpen heeft de provincie Antwerpen in samenwerking met de vzw Zijn en het Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen zondagmiddag een sensibiliseringsevenement gehouden rond huiselijk geweld. Er waren optredens van onder meer Katastroof, Slongsdievanongs, Halve Neuro en Tourist, die liedjes over de thematiek brachten. Verschillende bekende Vlamingen, zoals An Nelissen, Kris Smet, Janine Bischops en Sven De Ridder, lazen getuigenissen voor. Intussen hielden organisaties die rond de problematiek werken infostandjes open.

0 reacties

sport

6 u geleden 390 keer

Jupiler Pro League - KV Kortrijk houdt de drie punten thuis in de derby tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro League - KV Kortrijk houdt de drie punten thuis in de derby tegen Zulte Waregem

(Belga) KV Kortrijk heeft zondagavond de slotwedstrijd van de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League met 3-1 gewonnen van Zulte Waregem.

0 reacties

8 u geleden 536 keer

Jupiler Pro League - Racing Genk zet KV Mechelen vlot opzij

Jupiler Pro League - Racing Genk zet KV Mechelen vlot opzij

(Belga) Racing Genk heeft zondagavond op de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League in de Cristal Arena met 3-0 gewonnen van KV Mechelen, dat de wedstrijd met tien moest beëindigen na een rode kaart voor Wannes Van Tricht in de slotfase.

0 reacties

economie

6 u geleden 195 keer

Provinciale actiedag - Eerste staking op het spoor begonnen

(Belga) Bij de spoorwegen is zondagavond om 22 uur de eerste van drie provinciale 24 urenstakingen van start gegaan. De hinder wordt in de eerste plaats in Antwerpen, Limburg, Henegouwen en Waals-Brabant verwacht, maar de NMBS vreest voor een nationale weerslag van de actie op het treinverkeer.

2 reacties

8 u geleden 162 keer

Provinciale actiedag - Thalys naar Amsterdam geschrapt

(Belga) Thalys heeft gezien de de provinciale spoorstaking uit voorzorg de hogesnelheidstrein geschrapt die zondagavond om 21.06 uur in Rijsel had moeten vertrekken richting Amsterdam. Die trein doet normaliter Brussel en Antwerpen aan. Om 22 uur start de eerste van drie algemene provinciale stakingen. Vanaf dan wordt veel spoorhinder verwacht in heel het land.

0 reacties

belgie

8 u geleden 122 keer

Dag van de Wetenschap trekt 34.000 bezoekers

(Belga) De vierde editie van de Dag van de Wetenschap heeft zondag 34.100 mensen op de been gebracht in Vlaanderen en Brussel. Op 86 locaties waren er 489 verschillende activiteiten waarbij wetenschap, technologie en innovatie in de schijnwerpers gezet werden.

0 reacties

9 u geleden 116 keer

CSI-W-jumping Stuttgart - William Whitaker wint WB-proef, Pieter Devos zevende

CSI-W-jumping Stuttgart - William Whitaker wint WB-proef, Pieter Devos zevende

(Belga) De 25-jarige Britse springruiter William Whitaker heeft zondag in het Duitse Stuttgart de vijfde wereldbekerproef van het seizoen gewonnen. Het neefje van John en Michael Whitaker vormde met de 11-jarige ruin Fandango de snelste van zes foutloze combinaties in een barrage met tien.

0 reacties

buitenland

8 u geleden 297 keer

Twaalfjarige jongen met speelgoedpistool door politie gedood in Cleveland

(Belga) Een twaalfjarige jongen die in het bezit was van een speelgoedpistool, is door een agent doodgeschoten in een speeltuin in Cleveland, in de Amerikaanse staat Ohio. Dat melden Amerikaanse media zondag.

1 reactie

9 u geleden 85 keer

Keniaanse leger zegt honderd leden van al-Shabaab te hebben gedood

(Belga) Het Keniaanse leger heeft zondag meer dan honderd rebellen van de terreurorganisatie al-Shabaab gedood, die in verband kunnen worden gebracht met de dodelijke aanval op een bus zaterdag. Dat heeft de Keniaanse vicepresident William Ruto volgens de nieuwssite van BBC gemeld.

0 reacties

Weer

Vandaag
dinsdag
25/11
woensdag
26/11
donderdag
27/11
vrijdag
28/11
zaterdag
29/11

| 11°
Helder

|
Licht bewolkt

| 10°
Motregen

| 12°
Betrokken

| 13°
Licht bewolkt

| 12°
Licht bewolkt
Trekking van vrijdag 21/11/2014
 • 4
 • 7
 • 28
 • 32
 • 37
 • 5
 • 10
Trekking van zaterdag 22/11/2014
 • 4
 • 10
 • 11
 • 19
 • 27
 • 37
 • 7