Inloggen - Inschrijven
Brussel-Buien van natte sneeuw
-1° |
Ma. 2/02
Brussel-Sneeuwbuien
|
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5
Twitter

politiek

2 u geleden 47 keer

Terreurdreiging - Militairen inzetten in politie-uniform is ondoordacht

(Belga) Enkel extra middelen voor de politie kunnen een doeltreffende strijd leveren tegen terrorisme. Zo reageert VSOA Politie op verklaringen van MR-vicepremier Didier Reynders, die in de krant Het Laatste Nieuws voorstelde om de soldaten desnoods politie-uniformen te laten dragen.

0 reacties

3 u geleden 259 keer

N-VA lijkt stemmen te winnen met forse houding in terreurdebat

(Belga) N-VA lijkt aanhang te winnen met de forse houding die de partij de jongste weken aannam in de strijd tegen radicalisering en terrorisme. Twee peilingen van VTM NIEUWS, Het Laatste Nieuws, RTL TVi en Le Soir tonen alvast een verschil in kiesintenties kort voor en een week na de politieacties in Verviers en de aangekondigde terreurmaatregelen.

1 reactie

showbizz

6 u geleden 76 keer

Al tickets voor Tomorrowland te koop op tweedehandssites

Al tickets voor Tomorrowland te koop op tweedehandssites

(Belga) Op verschillende tweedehandssites zijn al tickets te koop voor het muziekfestival Tomorrowland van deze zomer, met prijzen die oplopen tot 550 euro. "Dat is tegen de voorwaarden", zegt woordvoerder Debby Wilmsen, "en een team spoort de tickets op om ze te annuleren".

0 reacties

7 u geleden 471 keer

"The Loft" krijgt slechte recensies in VS - Schoenaerts in nieuwe HBO-serie

"The Loft" krijgt slechte recensies in VS - Schoenaerts in nieuwe HBO-serie

(Belga) "The Loft", de Hollywoodremake van Erik Van Looy's "Loft" die sinds vrijdag in de Verenigde Staten te zien is, krijgt van de Amerikaanse filmcritici matige tot slechte besprekingen. Matthias Schoenaerts, die een van de hoofdrollen speelt in de film, heeft ondertussen wel een hoofdrol bemachtigd voor een HBO-serie.

0 reacties

sport

2 u geleden 4 keer

Jupiler Pro League - Anderlecht blijft op 0-0 steken tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro League - Anderlecht blijft op 0-0 steken tegen Zulte Waregem

(Belga) Anderlecht heeft zondag op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League in eigen stadion 0-0 gelijkgespeeld tegen Zulte Waregem. De ploeg van Besnik Hasi volgt nu op zeven punten van koploper Club Brugge.

0 reacties

4 u geleden 479 keer

Nys: "Misschien nu beter al rust nemen"

Nys: "Misschien nu beter al rust nemen"

(Belga) Sven Nys kwam nooit in de wedstrijd voor in Tabor. Vooraf hoopte hij op een plaats op een podium, maar andermaal had hij af te rekenen met een slechte dag en eindigde hij op een 17de plek, op 3:30 van de wereldkampioen.

2 reacties

economie

3 u geleden 137 keer

"Europees Commissievoorzitter wil trojka afschaffen"

(Belga) De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil de trojka van de Europese Unie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) afschaffen, nadat Griekenland vrijdag had laten weten geen zaken meer te willen doen met de trojka. Dat meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt zondag op basis van bronnen rond de Europese Commissie. Ook Duitsland zou "in principe" niet gekant zijn tegen een hervorming van de trojka, weet Handelsblatt.

1 reactie

5 u geleden 112 keer

Frankrijk bereid om Griekse schulden te herschikken, maar niet kwijt te schelden

Frankrijk bereid om Griekse schulden te herschikken, maar niet kwijt te schelden

(Belga) Frankrijk is bereid om de Griekse schulden te herschikken, maar niet om ze kwijt te schelden. Dat verklaarde de Franse minister van Financiën, kort voor een ontmoeting met zijn Griekse ambtsgenoot. Michel Sapin: "We kunnen erover praten, we kunnen uitstel verlenen, schulden verlichten maar niet annuleren". Sapin vindt het "legitiem" dat Griekenland om een onderhandeling vraagt.

3 reacties

belgie

1 u geleden 31 keer

Gerecht houdt wedersamenstelling van dodelijke steekpartij in Neder-over-Heembeek

(Belga) Het Brusselse gerecht heeft zondag in Neder-over-Heembeek een wedersamenstelling gehouden van de steekpartij die op 14 juli 2014 het leven kostte aan de 37-jarige Griek Pantelis K. De man werd op het terras van een café neergestoken door leden van zijn schoonfamilie, na een lang aanslepend conflict. Twee leden van die schoonfamilie, een 21-jarige jongeman en diens oom, zitten nog in de cel terwijl een derde familielid, een tante, weliswaar in verdenking is gesteld maar vrij is. De wedersamenstelling begon rond 08.30 uur en duurde tot ongeveer 15.30 uur.

0 reacties

2 u geleden 107 keer

16-jarig meisje uit Eernegem blijft onvindbaar

(Belga) De 16-jarige Kiany Van de Walle uit Eernegem blijft na een lange zoekactie in Brugge onvindbaar. Dat meldt het parket West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Op dit moment staan geen nieuwe zoekacties gepland.

0 reacties

buitenland

3 u geleden 42 keer

Belgen vallen in de prijzen op Stripfestival Angoulême

(Belga) De Belgische strip "Choc: Les fantomes de Knightgrave" (in het Nederlands "Stomp: De Spoken van Knightgrave") is zondag in de prijzen gevallen op het wereldvermaarde stripfestival van Angoulême. De strip van tekenaar Eric Maltaite en scenarist Stéphan Colman kaapte de Prix des Lycées Poitou-Charentes weg. De strip werd vorig jaar uitgegeven bij Dupuis.

0 reacties

3 u geleden 95 keer

Vroegere Iraanse president Ahmadinejad maakt politieke rentree

Vroegere Iraanse president Ahmadinejad maakt politieke rentree

(Belga) De vroegere Iraanse president Mahmoed Ahmadinejad heeft zondag, iets meer dan een jaar voor de parlementsverkiezingen in zijn land, een politieke rentree gemaakt door een officiële website te lanceren.

0 reacties

Weer

Vandaag
maandag
02/02
dinsdag
03/02
woensdag
04/02
donderdag
05/02
vrijdag
06/02

-1° |
Buien van natte sneeuw

|
Sneeuwbuien

-2° |
Zwaar bewolkt

-3° |
Licht bewolkt

-4° |
Zwaar bewolkt

-3° |
Zwaar bewolkt
Trekking van vrijdag 30/01/2015
 • 9
 • 13
 • 15
 • 19
 • 24
 • 3
 • 8
Trekking van zaterdag 31/01/2015
 • 3
 • 17
 • 18
 • 27
 • 28
 • 36
 • 35