Inloggen - Inschrijven
Brussel-Licht bewolkt
| 13°
Za. 29/11
Brussel-Helder
|
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5

Nieuwsbrief

Twitter

politiek

35 min geleden 70 keer

Zending Singapore - "Prinselijke missies van groot belang voor ons bedrijf"

(Belga) "Ik heb al veel prinselijke missies meegemaakt. De missies zijn van groot belang voor ons bedrijf en prinses Astrid leidt ze met kennis, gratie en humor", zo zei Alain Bernard, ceo van baggergroep DEME tijdens het bezoek van prinses Astrid aan Jurong Island in Singapore. Missies zonder de prinses zijn niet per definitie minder succesvol, maar de aanwezigheid van de prinses blijft een hefboom, meent Bernard.

0 reacties

40 min geleden 74 keer

Zending Singapore - Prinses Astrid bezoekt twee Belgische paradepaardjes in Singaporese haven

(Belga) Prinses Astrid heeft vrijdag twee grote Belgische projecten bezocht in de haven van Singapore. Bij de logistieke dienstverlener Katoen Natie uit Antwerpen lanceerde de prinses een nieuwe zonne-energiecentrale. Nadien was er een boottocht van DEME, de Belgische baggergroep die voor de kust van Singapore heeft meegeholpen in de omvorming van zeven eilanden tot één groot petrochemisch eiland.

0 reacties

showbizz

1 u geleden 35 keer

Oscar and the Wolf zes keer genomineerd voor MIA's

(Belga) De popband Oscar and The Wolf is de grote favoriet voor de achtste editie van de Music Industry Awards (MIA's), de belangrijkste Vlaamse muziekprijs. De groep is in totaal zes keer genomineerd en gaat daarmee nipt Stromae en Gabriel Rios vooraf. Dat melden Muziekcentrum Vlaanderen en VRT, de organisatoren van het evenement.

0 reacties

12 u geleden 207 keer

VTM zendt "De Kroongetuigen" over zaak-Dutroux toch uit

(Belga) VTM gaat donderdagavond zoals voorzien de aflevering van "De Kroongetuigen" over de zaak-Dutroux uitzenden. Dat meldt de televisiezender. Jean Lambrecks, de vader van de vermoorde Eefje Lambrecks, had eerder nog gevraagd om die aflevering niet te vertonen.

0 reacties

sport

8 u geleden 353 keer

Europa League - Rode Duivels Vertonghen, Dembélé, Chadli en Denayer zeker van 1/16 finales

Europa League - Rode Duivels Vertonghen, Dembélé, Chadli en Denayer zeker van 1/16 finales

(Belga) Donderdagavond was een goede avond voor de Belgen in de Europa League. In groep C verzekerde Tottenham Hotspur zich - met Jan Vertonghen en Moussa Dembélé in de basis - van de volgende ronde. In groep D deed Celtic Glasgow - zonder Jason Denayer - hetzelfde.

0 reacties

8 u geleden 316 keer

Proximus League kort: Bergen op de rand van het faillissement?

Proximus League kort: Bergen op de rand van het faillissement?

(Tagtik) In de Belgische tweede klasse heeft niet alleen Racing Mechelen het water aan de lippen: ook Bergen geeft toe dat het faillissement niet veraf is.

0 reacties

economie

38 min geleden 122 keer

Staatsbank Belfius wil af van 56-plusser

Staatsbank Belfius wil af van 56-plusser

(Belga) De staatsbank Belfius biedt haar werknemers van 56 en 57 jaar een uitstapregeling met tijdskrediet aan, een maand voor de strengere eindeloopbaanregels van de regering van kracht worden. Dat schrijft De Tijd vandaag.

2 reacties

10 u geleden 174 keer

Luchthaven Charleroi gaat in beroep tegen hogere concessievergoeding

Luchthaven Charleroi gaat in beroep tegen hogere concessievergoeding

(Belga) BSCA, de exploitant van de luchthaven van Charleroi, gaat beroep aantekenen tegen de beslissing van Europa om de concessievergoeding fors te verhogen, tot 15 miljoen euro per jaar. Dat heeft de raad van bestuur van BSCA beslist.

1 reactie

belgie

34 min geleden 91 keer

Onderwijs kleurt oranje

Onderwijs kleurt oranje

(Belga) Er komen altijd maar meer Nederlanders in Vlaanderen studeren en dat kost in totaal 134 miljoen euro. Het gaat om noorderburen die ook over de grens wonen, maar zich inschrijven in ons basis-, secundair, hoger of volwassenenonderwijs. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

0 reacties

3 u geleden 146 keer

Antwerpen breidt cameratoezicht opnieuw gevoelig uit

(Belga) Het Antwerpse schepencollege zet vrijdag het licht op groen voor 35 extra camera's die gebruikt zullen worden voor veiligheidstoezicht. Het gaat om een gebied in Borgerhout en de wijk 2060 dat met een overlastproblematiek kampt en waar nog geen camera's aanwezig waren, maar ook om het wegwerken van zogenaamde 'blinde vlekken' in bestaande cameragebieden en het inzetten van bestaande verkeerscamera's als veiligheidscamera's.

0 reacties

buitenland

3 u geleden 132 keer

Brisbane getroffen door ergste hagelstorm van afgelopen tien jaar

(Belga) De Australische stad Brisbane is vrijdag getroffen door de ergste hagelstorm van de afgelopen tien jaar. De storm ging gepaard met hevige rukwinden tot 160 kilometer per uur en hagelstenen zo dik als golfballen. Als bij wonder raakten slechts twaalf mensen lichtgewond, meldde premier Campbell Newman van de deelstaat Queensland. De schade bedraagt meer dan 100 miljoen Australische dollar, omgerekend zo'n 68 miljoen euro. Voorts zitten tienduizenden inwoners zonder stroom.

0 reacties

5 u geleden 150 keer

Pro-Syrische hackers vallen websites internationale media aan

(Belga) Een groepering van hackers die nauwe banden heeft met de Syrische regering heeft de websites van kranten als de Boston Globe en The Independent aangevallen. Bezoekers van de websites kregen donderdag mededelingen te zien van het zogenaamde Syrian Electronic Army (SEA), zo meldden de kranten zelf. De hackers zouden zich via een externe dienst toegang hebben verschaft tot de sites. Op de Twitteraccount van de groepering luidde het als volgt: "Gelukkige Thanksgiving, hopelijk hebben jullie ons niet gemist! Aan de pers: Doe alsjeblieft niet alsof aanhangers van IS burgers zijn."

0 reacties

Weer

Vandaag
zaterdag
29/11
zondag
30/11
maandag
01/12
dinsdag
02/12
woensdag
03/12

| 13°
Licht bewolkt

|
Helder

|
Helder

|
Licht bewolkt

|
Zwaar bewolkt

|
Licht bewolkt
Trekking van dinsdag 25/11/2014
 • 3
 • 7
 • 25
 • 32
 • 36
 • 1
 • 6
Trekking van woensdag 26/11/2014
 • 12
 • 23
 • 24
 • 27
 • 30
 • 32
 • 31