Inloggen - Inschrijven
Brussel-Helder
11° | 26°
Do. 18/09
Brussel-Licht bewolkt
14° | 24°
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5
Vorige
1 / 5

Nieuwsbrief

Twitter

politiek

10 u geleden 161 keer

Federale formatie - Onderhandelaars ronden energieluik af

(Belga) De federale onderhandelaars hebben dinsdag de tweede lezing van het energieluik afgerond. Daarbij is sprake van de mogelijke verlenging van de levensduur van de kerncentrales van Doel I en II. Ook willen de centrumrechtse partijen de bevoorradingszekerheid constant van dichtbij in de gaten houden en is het de bedoeling een deel van eventuele extra opbrengst uit de nucleaire rente in onderzoek en ontwikkeling te pompen.

0 reacties

14 u geleden 710 keer

Federale formatie - Onderhandelingen verlaten even Wetstraat 10

Federale formatie - Onderhandelingen verlaten even Wetstraat 10

(Belga) De onderhandelaars voor een centrumrechtse regering gooien het een tijdje over een andere boeg. Zo zullen de coformateurs en de vertegenwoordigers van de vier betrokken partijen vanaf morgen/woensdag het voorzitterschap van de Kamer links laten liggen en veeleer met bilaterale vergaderingen de gesprekken over de begroting aansnijden. Dat werd dinsdag vernomen na afloop van de bijeenkomst aan de Wetstraat 10, waar de dossiers vliegtuighinder, energie en radicalisering (zo goed als) werden afgeklopt.

1 reactie

showbizz

28 min geleden 19 keer

Japanse politie zoekt meer dan 2.000 mensen met minicamera's in schoenen

(Belga) In Japan zoekt de politie meer dan 2.000 mensen die schoenen met verborgen minicamera's gekocht hebben om stiekem onder rokken van vrouwen te kunnen filmen. De uitbaters van een website waarop zulke schoenen gekocht kunnen worden, kregen in Kyoto een geldstraf opgelegd, zo bericht de Japanse krant Mainichi Shimbun. De camera's werken met een afstandsbediening.

0 reacties

60 min geleden 169 keer

Evy Gruyaert: "We maken werk van een tweede kindje"

Evy Gruyaert: "We maken werk van een tweede kindje"

(Belga) Vier-presentatrice Evy Gruyaert (35) heeft weinig tijd om stil te zitten. Ze is op het scherm terug te zien met haar nieuwe quiz 'Weet ik veel' en heeft daarnaast nog een gezinsleventje te runnen. "Er zijn veel koppels die het allebei druk hebben en alles geregeld krijgen", relativeert ze in TV Familie.

0 reacties

sport

1 u geleden 143 keer

Volg de topaffiche Bayern - City live op Belgacom 11+

Volg de topaffiche Bayern - City live op Belgacom 11+

De groepsfase van de Champions League heeft ook dit jaar enkele topaffiches in petto. Wat kan het Manchester City van Kompany bij Bayern München? En pakt Hazard met Chelsea de volle buit tegen Schalke 04? Volg alle wedstrijden live op Belgacom 11+.

0 reacties

9 u geleden 249 keer

Anderlecht domineert, maar strandt op bitter gelijkspel in slotminuten

Anderlecht domineert, maar strandt op bitter gelijkspel in slotminuten

(Tagtik) RSC Anderlecht is met een knappe prestatie aan de Champions League begonnen. De drie punten lagen binnen handbereik, maar de Mauves speelden uiteindelijk 1-1 gelijk op het veld van het Turkse Galatasaray.

0 reacties

economie

15 u geleden 118 keer

Brusselse beurs geeft terrein prijs

(Belga) De Brusselse beurs gaf dinsdag terrein prijs. De Bel20-index daalde 0,46 procent tot 3.167,46 punten. Van de twintig aandelen in de elitegroep eindigden er vijftien in het rood.

0 reacties

17 u geleden 155 keer

Europees fiat voor steun aan minder begunstigde regio's in België

(Belga) De Europese Commissie geeft haar fiat voor de financiële steun die de Belgische overheden tot 2020 kunnen geven aan bedrijven in Henegouwen en andere minder begunstigde regio's in België.

3 reacties

belgie

2 u geleden 231 keer

België is middenmoter in sociale zaken

België is middenmoter in sociale zaken

(Belga) België is een van de gelijkste landen in Europa, maar slaagt er slechts gemiddeld in om armen, werklozen en kinderen kansen te bieden. Dat blijkt uit een studie van de Duitse denktank Bertelsmann Stiftung, waarover De Standaard bericht.

8 reacties

8 u geleden 355 keer

Vrouw in verdachte omstandigheden overleden in appartement in Genk

(Belga) In een appartement in Genk is dinsdagnamiddag het levenloze lichaam van een vrouw in verdachte omstandigheden aangetroffen. De Tongerse afdeling van het parket van Limburg is een onderzoek gestart naar het verdachte overlijden van de vrouw.

0 reacties

buitenland

3 u geleden 114 keer

Ebola - Obama roept wereld op om snel te handelen en erger te voorkomen

(Belga) De Amerikaanse president Barack Obama roept de internationale gemeenschap in het kader van de ebola-epidemie op om snel actie te ondernemen en zo te voorkomen dat honderdduizenden mensen met het virus geïnfecteerd raken. Momenteel heeft het ebola-virus in West-Afrika al aan meer dan 2.400 mensen het leven gekost.

0 reacties

5 u geleden 277 keer

Amerikaan die naar Noord-Korea wilde zwemmen in Zuid-Korea opgepakt

(Belga) In Zuid-Korea is een Amerikaan opgepakt die al zwemmend naar Noord-Korea wilde. Dat heeft het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie woensdag gezegd. De man, een dertiger, zou aan de speurders hebben verklaard dat hij de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un wilde ontmoeten.

0 reacties

Weer

Vandaag
donderdag
18/09
vrijdag
19/09
zaterdag
20/09
zondag
21/09
maandag
22/09

11° | 26°
Helder

14° | 24°
Licht bewolkt

14° | 25°
Buien met onweer

15° | 24°
Buien met onweer

15° | 20°
Buien met onweer

11° | 18°
Licht bewolkt