Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Ook ramen verdienen een luxueus jasje

Ook ramen verdienen een luxueus jasje

Gordijnen zijn altijd al de final touch geweest in de decoratie van een woning. Ze geven kleur, scheppen sfeer en creëren bepaalde emoties. Ook bij Dussk schuilt er achter elk gordijn een gracieus verhaal. Deze specialist in interieurstoffen stelt met trots zijn nieuwe collectie voor onder de naam Worn Wonders.

Worn Wonders is een assortiment van gordijnen die moderne en oude trends combineert. De eigentijdse modeverschijnselen vloeien samen met een traditionele en antieke vormgeving. De Worn Wonders collectie omarmt warme kwaliteiten en unieke looks die een thuis vindt in zowel het hippe en eigentijdse interieur als het klassieke design.

In het 100% linnen gordijn Torn 2 Pieces wordt er gespeeld met transparantie door stelselmatig weving weg te laten en zo symmetrische gaten te creëren. Hierdoor krijg je een andere lichtinval, wat een leuk effect geeft in de kamer. De stof bestaat uit commerciële/toegankelijke kleuren, zoals zandtinten, die worden bijgestaan door accentkleuren waaronder grijs, vieuxroos en licht petrol. Door zijn dubbelzijdig gebruik is de Torn 2 Pieces het ideaal om een ruimte in twee te verdelen.

Een overgordijn dat zijn inspiratie haalt uit oude wanden waarvan de verfschilfers zijn afgeblakerd, het is de enige echte Faided Fresco. Dit model heeft een geweven polyesterketting wat stabiliteit oplevert en dus niet zal krimpen door uiterlijke invloeden zoals warmte of vocht en ook niet zal beginnen doorhangen. De stof bestaat uit een standaardbreedte van 1,40 meter en is gekleurd met een commerciële variant zoals zand, gecombineerd met oker, petrol en aardtinten voor een contrasterend effect. De Faided Fesco heeft een akoestische functie en een lichtdimmende werking.
 

 

Nog meer news