Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Julia June & Redopapers slaan handen in elkaar

Julia June & Redopapers slaan handen in elkaar
Het statement van het Belgische modelabel Julia June says it all: more is more and less is a bore. Vrouwen met wilde dromen en aspiraties moeten wel degelijk bij hen zijn. Te veel kleuren, laagjes of prints? Impossible!

Waar we wel al te veel van hebben op onze planeet? Afval! Julia June gooit de overschotten van hun catalogi en stoffen daarom niet langer weg en slaan de handen in elkaar met Redopapers. Dit duurzame Belgisch brand werd opgericht door het grafisch ontwerpersduo Linde en Tille. Samen maken zij unieke handgemaakte producten van papieroverschotten die ze halen bij drukkers. Het resultaat is een verrassende collectie boeken, kalenders, schriftjes, to-do lijstjes,... You name it! Julia June viel er als een blok voor... and they are not the only one!

Papieroverschotten van catalogi, lookbooks en ander printmateriaal van Julia June worden vanaf nu dus verwerkt in fancy booklets, notitieblokken en ludieke confetti. En alsof dat nog niet genoeg is, worden ook overschotten van de stoffen in de producten verwerkt! Ugh, how we love upcycling!

Dit paperwork is nu te koop in elke Julia June store én op de webshop. De prijzen schommelen tussen de €5 en €15.

Nog meer news