Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Zomerse sferen en gezelligheid met de kaarsen van WoodWick

Zomerse sferen en gezelligheid met de kaarsen van WoodWick
Groeit het verlangen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee bij jou ook? Of hunker je naar de gezellige avonden met je vrienden rond een kampvuur?

De nieuwe geuren At the Beach en Campfire Marshmallow doen je er meteen naar wegdromen. Ook de vijf andere geuren hebben hun naam niet gestolen: Raspberry Yuzu, Sweet Lime Gelato, Coastal Sunset, Patchouli en Lavender Spa.

WoodWick staat bekend om zijn combinatie van vakmanschap en de modernste technieken wat betreft huisparfums. Met de zomer in aantocht ontwikkelde het zeven nieuwe aangename en frisse geuren met soyawas van uitzonderlijke kwaliteit. Het unieke gebruik van de houten lont zorgt voor zachte, knisperende geluiden die je meteen doen wegdromen naar zomerse sferen en gezellige kampvuren.

Ook bij de Trilogykaarsen zijn er drie nieuwkomers: Applewood, Anjou Apple, Caramel Apple; Linen, Cotton Flower, Cashmere en Dew Drops, Water Garden, Aegean Sea. Deze kaarsen bestaan uit drie lagen van kleuren en geuren. Brandt de kaars, dan smelten de kleur en de geur samen met de volgende laag, wat zorgt voor een unieke beleving.

Nog meer news