Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Saint Eve pop-up, alles voor een interieur met boho vibe

Saint Eve pop-up, alles voor een interieur met boho vibe
Evelyn Devos (30) en Steve De Jonghe (32) houden van reizen, bohémien interieurs en ambachtelijke meubels en accessoires. Uit die gezamenlijke interesses groeide Saint Eve, een webshop en ontwerpbureau dat zich richt tot iedereen die geprikkeld is door interieurs met een boho vibe. Tussen 21 april en 2 juli 2017 kan je hun eclectische maar tegelijk realistische stijl zoals ze die zelf omschrijven, ontdekken in de Saint Eve pop-upstore, een echte leefruimte in de Kronenburgstraat in Antwerpen waarin alles wat je ziet te koop is.

Moois uit alle uithoeken van de wereld dat op beperkte schaal geproduceerd is, is wat Evelyn en Steve te koop aanbieden. Meubels, decoratiespullen tot textiel en juwelen van kleine, eerlijke producenten aan aanvaardbare prijzen. Het aanbod is ruim: van Marokkaanse Beni Ouarain tapijten over antiek Chinees hout tot met de hand gemaakte tafels van een atelier uit hun buurt. Stuk voor stuk eenvoudige objecten met een verhaal. Spullen waarop zij zelf verliefd zijn en die in diverse interieurs passen.

Om de beleving compleet te maken organiseert Saint Eve ook workshops in samenwerking met externe partners zoals macramé, kleuradvies en advies rond planten. Volg de website van Saint Eve voor de juiste data.

Nog meer news