Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

7 Samsung Smart TV's te winnen!

7 Samsung Smart TV's te winnen!
7 ''Smart TV'' Samsung te winnen!
Neem hier deel aan deze wedstrijd en win een Samsung Smart TV!
 
Geen evolutie, maar ronduit revolutie!
Met deze UE32D6530WS Smart-tv, wil Samsung niets meer en niets minder dan radicaal je manier van tv-kijken omgooien. Hiervoor voorzien zij 3D in een toestel dat tegelijkertijd entertainment, communicatie, internet en volledige interactiviteit combineert. Een uitzending bekijken, op internet surfen en communiceren via sociale netwerken, dat alles (en zelfs meer) ligt nu binnen zapbereik. Dit heel volledige tv-toestel (met een scherm van 81 cm) slaagt er dus in om het technologische topgamma te combineren met een aanbod dat het hele gezin aanspreekt. Voor deze top tel je een gemiddelde prijs van 900 euro neer. Duur, maar nog altijd onder de prijs van zijn concurrenten.
 
Een heel moderne toets
Naast de technische hoogstandjes, verleidt het toestel ook met zijn mooie uiterlijk. Daar zorgt het ultradunne beeldscherm (minder dan 3 cm) in een sobere en tegelijkertijd stijlvolle metalen behuizing voor. Dit toestel past in vrijwel elk interieur en is gemakkelijk aan de muur te bevestigen dankzij zijn lichte gewicht van 7 kg (zonder voet).
 
De eigen tv-apps van Samsung
Het Koreaanse merk heeft zich er niet snel van afgemaakt door 'gewoon' een 'smart' tv-toestel te ontwikkelen, maar heeft zich ook toegelegd op het ontwerp van apps die het comfort van de kijker verhogen en een veelvoud aan tv-genot scheppen. Dankzij de applicaties is het voortaan mogelijk om in een oogopslag toegang te krijgen tot een schat aan informatie. Je kiest à la carte via een hiërarchisch en tegelijkertijd intuïtief systeem. Wij vermelden bijvoorbeeld de toegang tot enkele grote nationale dagbladen, zoals 'De Morgen' of 'La Libre Belgique', zonder een internationale ster als 'USA Today' te vergeten. Voor de liefhebbers van online video is er 'Vimeo' en 'YouTube'. En dit lukt in slechts enkele handelingen. Nog vermeldenswaard: 'Just Eat' om iets lekkers thuisgeleverd te bestellen, en 'Excercise TV' die fitnessoefeningen toont om de kilootjes van de vorige app er terug af te werken.
 
Een 'sociale' tv
Wie beweert er dat tv een eenzelvig genot is? Hier is het mogelijk om online te gamen en je Facebook-, Twitter- en andere accounts tot leven te roepen zonder uit je luie stoel te komen. Je kan zelfs met anderen chatten die naar hetzelfde programma zitten (of liggen) te kijken. Bovendien kan je met de bijgeleverde 'All Share-software' je computer draadloos met de televisie verbinden om van je foto´s of je muziekcollectie te genieten.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :