Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Duitse en Engelse versie in aantocht van tournee Scala

In het najaar van 2019 toert Scala in Duitsland met een Duitse versie van haar "Meisjesnamentournee", waarmee het Aarschotse meisjeskoor momenteel furore maakt in Vlaanderen. In juni 2019 wordt bovendien met een concert in Dublin de Engelse versie "Girl's Names" boven de doopvont gehouden. Dat is vernomen bij Scala-pianist Steven Kolacny.
Voor de Duitse "Mädchennamen"-tournee zijn momenteel al 15 optredens vastgelegd, onder meer in Berlijn, Dresden, München, Stuttgart, Lübeck, Erfurt en Essen. Tijdens deze tournee worden Duitstalige liedjes met een meisjesnaam als titel gebracht. De groep speelt momenteel in Duitsland al enkele songs in het Nederlands uit de cd "Meisjesnamen". Volgens Kolacny is vooral de respons op het nummer "Jessica" van Rocco Granata in Duitsland "overweldigend".

De "Meisjesnamentournee" in Vlaanderen is de meest succesvolle die Scala ooit in ons land heeft gebracht. "Momenteel lopen de reservaties voor hernemingen in het najaar 2019 en het voorjaar 2020 volop binnen", aldus Steven Kolacny.


Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :