Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

'Our Planet', gezamenlijk project van het WWF en Netflix

'Our Planet', gezamenlijk project van het WWF en Netflix
Volgend jaar, om precies te zijn op 5 april, op de buis: "Our Planet', een achtdelige documentaireeks becommentarieerd door Sir David Attenborough. De reeks is het resultaat van een samenwerking tussen Netflix en het Wereldnatuurfonds WWF. Ook Silverback Films is bij het project is betrokken. Dat is de thuishaven van regisseur Alastair Fothergill, de man achter de succesvolle reeksen 'Planet Earth' en 'Blue Planet'.
Onderwerp van de nieuwe natuurreeks zijn de bedreigde soorten en hun fragiele habitats op onze planeet. De opnames gebeurden met de jongste ontwikkelingen in 4k-cameratechnologie. Aan het project is vier jaar gewerkt in 50 landen met een crew van meer dan 600 mensen.

Door de samenwerking met het WWF maakt de serie deel uit van een breder globaal project van bewustmaking over de toestand van onze planeet en de bedreigingen voor het milieu.

Netfliw lanceert de serie wereldwijd op hetzelfde moment, 5 april dus. Ook dat ziet het online platform als een manier om de mensheid te herinneren aan de gedeelde verantwoordelijkheid van allen voor het behoud van de blauwe planeet.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :