Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Giorgio Moroder volgend jaar live te zien in Brussel

Giorgio Moroder volgend jaar live te zien in Brussel
Giorgio Moroder zal volgend jaar voor het eerst te zien zijn in een livetournee. De Italiaanse producer en dj strijkt op 10 april 2019 neer in de Brusselse muziektempel Ancienne Belgique. Dat staat vandaag te lezen op de website van de synthpoppionier.
Naast Brussel zal de artiest ook optreden in Amsterdam (Paradiso), Birmingham, Londen, Glasgow, Dublin, Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Budapest, Milaan, Firenze, Rome en Parijs.

De inmiddels 78-jarige Moroder geldt als een van de grondleggers van dance en disco. Als een van de eerste producers combineerde hij de synthesizer met een repetitieve beat.

In de jaren zeventig boekte Giorgio Moroder grote successen als schrijver en producer voor Donna Summer ("I Feel Love"), Blondie ("Call Me"), Cher, David Bowie en Freddie Mercury. Ook is hij verantwoordelijk voor de soundtracks van iconische speelfilms uit de jaren tachtig zoals "American Gigolo", "Scarface", "The Never Ending Story", "Top Gun" en "Midnight Express". De laatste jaren werkte hij samen met artiesten als Daft Punk, Sia en Lady Gaga.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :