Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Annelies Brosens (Laïs) laureate van 7de Ups & Downs prijs

Annelies Brosens (Laïs) laureate van 7de Ups & Downs prijs
Zangeres van Laïs, Annelies Brosens, krijgt de jaarlijkse prijs van de vzw Ups & Downs, een vereniging voor mensen met een bipolaire stoornis of chronische depressie en hun omgeving. De vzw lauwert de zangers omdat zij de voorbije jaren regelmatig getuigde over haar depressie en herstel. De prijs wordt op zaterdag 13 oktober uitgereikt tijdens het jaarlijkse forum van de vzw in het Provinciehuis in Leuven.
De vzw prijst Brosens voor haar open en positieve attitude over haar aandoening, waarmee ze bijdroeg aan taboedoorbreking en destigmatisering van psychische problemen. Naast interviews waarin ze openlijk over haar problemen praatte, werkte ze ook mee aan de 'Open Geest (XL)' theaterproducties van Te Gek! ?. Hierin citeerde ze onder meer uit haar publicatie 'Depressie als gift' en gaf zo een stem aan kwetsbare personen.

Het Ups & Downs Forum in Leuven staat zaterdag in het teken van 'Herstel, Veerkracht en Preventie' met presentaties door Michael Portzky en Stefan Claes. Annelies Brosens krijgt haar prijs - een beeldhouwwerk van kunstenares en ervaringsdeskundige Kim - overhandigd door Maaike Cafmeyer, die de meter is van de vzw Ups & Downs.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :