Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Spotify bestaat 10 jaar: Ed Sheeran zwaait de plak

Spotify bestaat 10 jaar: Ed Sheeran zwaait de plak
De muziekservice Spotify blaast vandaag 10 kaarsjes uit. De streamingdienst gaf daarom een overzicht van onder meer de populairste nummers en artiesten op het platform.
'Shape of You' van Ed Sheeran is het meest gestreamde lied tot nu toe op Spotify. Daarna volgen 'One Dance' van rapper Drake en 'Closer' van The Chainsmokers. Voorts in de top tien staan Ed Sheeran en The Chainmokers er ook nog in met hun respectievelijke nummers 'Thinking Out Loud' en 'Don't Let Me Down'.

Drake is de meest gestreamde artiest, voor Ed Sheeran en Eminem. Voorts in de top tien staan The Weeknd, Rihanna, Kanye West, Coldplay, Justin Bieber, Calvin Harris en Ariana Grande.

Het meest beluisterde album op Spotify is '÷' van Ed Sheeran. Hij haalt het voor 'Purpose' van Justin Bieber en 'Views' van Drake.

Spotify werd in het leven geroepen door de Zweden Daniel Ek en Martin Lorentzon. In oktober 2008 werd de dienst gelanceerd. Volgens de makers heeft Spotify meer dan 40 miljoen liedjes en podcasts in de catalogus, meer dan 3 miljard playlists en 180 miljoen actieve gebruikers.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :