Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Slash had zijn twijfels bij Axl Rose als frontman AC/DC

Slash had zijn twijfels bij Axl Rose als frontman AC/DC
In een interview met the Los Angeles Times liet het Guns N' Roses icoon weten dat hij twijfels had over Axl Rose als zanger van AC/DC. Dat bericht de website NME.com. Rose sprong in toen Brian Johnson in 2016 op doktersbevel diende te stoppen met live optredens.
Gepeild naar zijn ideale gastoptreden, verwees Slash naar Axl Rose die AC/DC depanneerde. "Ik heb niet meteen een pasklaar antwoord. Ik ben gaan kijken naar Axl als zanger bij AC/DC, en het was geweldig. Ik was aanvankelijk waarschijnlijk even sceptisch als iedereen, omwille van de iconische status van de groep," aldus Slash.

Maar Rose kon hem uiteindelijk meer dan bekoren: "Maar het dient gezegd, hij slaagde met verve."

Toch weet Slash niet of hij meteen zou staan te springen voor een vergelijkbare opdracht: "Ik ben waarschijnlijk iets meer geïntimideerd van het idee om in iemands voetsporen te treden - iemand waar ik naar op kijk of die een grote invloed op me heeft gehad. Als ik ooit een telefoontje zou krijgen, zou ik het liefst in een band verschijnen waar niemand me verwacht," aldus Slash.

In augustus verspreidde zich reeds het gerucht dat AC/DC aan het werken was aan een nieuw album met ex-zanger Johnson en ex-drummer Phil Rudd, toen een foto van hen beiden verscheen aan een opnamestudio in Vancouver.

Afgelopen maand echter vertelde een "betrouwbare bron" aan JAM Magazine dat de band aan het werken was aan een nieuw album, waarop leadgitarist Malcom Young op "ieder nummer" te horen zou zijn. AC/DC zou teruggrijpen naar ouder nog niet gepubliceerde opnames, die Young in de vroege jaren 2000 componeerde, om een nieuw album te maken.

Eerder deze zomer bevestigde Slash tevens dat ook Guns N' Roses druk aan het werk was aan nieuwe nummers. Nu de reünie compleet is, vertelde Slash dat "Axl al een hele hoop nummers heeft opgenomen". "We gaan er werk van maken, en als we een album maken en touren, dan zie ik ons wel eeuwig doorgaan."

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :