Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Eén start met opnames fictiereeks "Black-out"

Eén start met opnames fictiereeks
Televisiezender Eén start met opnames voor de nieuwe fictiereeks "Black-out", een politieke actiethriller over een land in de ban van een complete stroomuitval. Het scenario is gebaseerd op een bestaande gebeurtenis, de sabotage van een stoomturbine in de kerncentrale Doel 4 in 2014. Dat meldt VRT in een persbericht.
In de serie gaat het licht voor een aantal dagen uit in België na de sabotage van een kerncentrale. Tegelijk wordt de dochter van de eerste vrouwelijke premier van België ontvoerd. De ontvoering blijkt rechtstreeks verband te houden met de black-out. De teamleider van de dienst anti-terrorisme krijgt de moeilijke taak om de daders te vinden in een land zonder elektriciteit.

De hoofdrollen voor deze serie gaan naar Sara De Roo, die de vrouwelijke premier Annemie Hillebrand vertolkt, en Geert van Rampelberg. Hij kruipt in de huid van Michael Dendoncker, een speurder van de dienst anti-terrorisme. Daarnaast zijn er bijrollen voor onder meer Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Tom Van Bauwel en Nora Gharib.

De opnames van "Black-out" lopen van vandaag tot half april 2019. De serie wordt ten vroegste uitgezonden in de winter van 2020.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :