Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Charles Aznavour wordt morgen in intieme kring begraven

Charles Aznavour wordt morgen in intieme kring begraven
Charles Aznavour, de Frans-Armeense zanger die maandag op 94-jarige leeftijd overleed, wordt morgen in intieme kring begraven op het kerkhof van Montfort-l'Amaury, nabij Parijs. Dat meldt de burgemeester van het Franse stadje.
De begrafenis van Aznavour vindt morgen plaats op het 16de-eeuwse kerkhof van Montfort-l'Amaur, waar ook een deel van zijn familie begraven ligt. De zanger wordt er bijgezet in het familiegraf, waar ook de stoffelijke resten liggen van zijn ouders en zijn zoon Patrick, die op 25-jarige leeftijd om het leven kwam.

Aznavour verbleef aan het einde van de jaren '60 een tijdje in Galluis, een gemeente nabij Montfort-l'Amaur, en wandelde vaak naar Montfort-l'Amaur. Daar liep hij onder meer Johnny Hallyday tegen het lijf.

Morgenochtend vindt een religieuze ceremonie plaats in een Armeense kathedraal in het VIIIste arrondissement van Parijs. Alleen de familie, naasten en officieel uitgenodigde gasten zijn er welkom.

Ook raakte bekend dat de uitreiking van de Césars, de Franse filmprijzen, opgedragen wordt aan Aznavour. "Hij was een absolute kunstenaar! Zanger, songwriter van liedjes en filmmuziek... Aznavour was ook een groot acteur, die scenario's en dialogen schreef. Zijn parcours in de cinema was bewonderenswaardig", luidde het bij de Académie des César.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :