Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Neil Patrick Harris blundert met pijnlijke tweet over collega-actrice

Neil Patrick Harris blundert met pijnlijke tweet over collega-actrice
"Wie is die vrouw backstage op de Tony Awards? Gideon (zijn zoon, nvdr.) merkte op dat ze vaak 'like' en 'oh my god' zegt. Ik ben in de war...". Dat tweette acteur Neil Patrick Harris, bekend voor zijn rol van Barney Stinson in de sitcom 'How I Met Your Mother', maandag terwijl hij op televisie naar de Tony Awards keek. Gênant, want de vrouw in kwestie was Golden Globe-winnares Rachel Bloom, die nota bene in een aflevering van 'How I Met Your Mother' had meegespeeld.
Harris bekeek de show ongetwijfeld met een kritische blik, aangezien hij zelf vier keer presentator was van de beroemde awardshow in New York. Bloom antwoordde een half uurtje later - nog tijdens de show - met een tweet: "Ik ben een grote fan van jou. We hebben elkaar verschillende keren ontmoet en mijn echtgenoot, Dan Gregor, schreef vijf jaar voor 'How I Met Your Mother'. Hij schreef onder andere de aflevering waarin je personage eindelijk zijn vader ontmoet."

Bovendien was Bloom zo vriendelijk om niet te vermelden dat ze zelf een bijrolletje heeft gehad in een aflevering van 'How I Met Your Mother', meer bepaald de zestiende episode van het zevende seizoen, 'The Drunk Train' getiteld.

Harris zag zijn pijnlijke uitschuiver in en verontschuldigde zich een paar dagen later, op Twitter - of wat dacht u. "Mijn oprechte verontschuldigingen aan Rachel voor mijn Tony tweet. Ik had haar niet opgezocht voordat ik op 'zenden' drukte. Het moest verre van grappig zijn geweest om mijn tweet te lezen, backstage, tijdens de show. Als een performer en ouder had ik beter moeten weten", klonk het.

Bloom antwoordde tien minuten later: "Bedankt daarvoor, verontschuldigingen aanvaard."

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :