Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Videospel van populaire Netflix-serie 'Stranger Things' in de maak

Videospel van populaire Netflix-serie 'Stranger Things' in de maak
Op de jaarlijkse E3-beurs in Los Angeles, waar de recentste ontwikkelingen in de game-industrie worden getoond en aangekondigd, heeft spelontwikkelaar Telltale Games onthuld dat het werkt aan een videogame die geïnspireerd zal zijn op de Netflix-serie 'Stranger Things'.
De serie is aan zijn tweede seizoen bezig, en een derde is momenteel in de maak. Telltale Games bracht eerder al games uit die gebaseerd waren op de hitseries 'The Walking Dead' en 'Game Of Thrones'. Ook 'Guardians of the Galaxy' en 'Batman' hebben centraal gestaan in games van het computerspelbedrijf.

Hoe het 'Stranger Things'-computerspel er zal uitzien, voor welke platformen het geschikt zal zijn en wanneer de game er komt is allemaal nog onduidelijk. Onlangs werd aangekondigd dat 'Stranger Things' binnenkort ook in boekvorm op de markt komt. Het boek zal in verleden van hoofdpersonage Eleven graven.

Op de E3-beurs werd eveneens onthuld dat Netflix in zee gaat met Telltale Games voor een interactieve serie van 'Minecraft: Story Mode'.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :