Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Amerikaans platencontract voor Scala's hardrockproject 'Brides of Lucifer'

Amerikaans platencontract voor Scala's hardrockproject 'Brides of Lucifer'
'Brides of Lucifer', de hardrockband die het Aarschotse meisjeskoor Scala vorige zomer opstartte, heeft een platencontract gesloten met het Amerikaanse platenlabel Rhino. Op 29 juni brengt de groep via dit label een eerste album 'Brides of Lucifer' uit. De groep bevat naast dertien Scala-zangeressen en pianist Steven Kolacny muzikanten zoals Koen Buyse (Zornik), Yannick De Pauw (Vigilante), Joeri Van de Schoot (Evil Invaders) en Yves Mergaerts (Kick, TPO).
De groep debuteerde vorig jaar als een van de headliners op het metalfestival Graspop in Dessel en concerteerde enkele maanden nadien in een uitverkochte Brusselse AB. De combinatie van de hemelse vrouwenstemmen en brute gitaren en drums kreeg lovende recensies. Deze zomer staan ze op de affiche van de metaldag op de Lokerse Feesten (5 augustus) en het metalfestival Alcatraz (10 augustus).

Op het eerste album van de groep staan covers zoals 'Walk' (Pantera), 'Holy Diver' (Dio), 'Burn in Hell' (Twisted Sisters) en 'South of Heaven' (Slayer). Naast de covers bevat het album ook twee zelfgeschreven nummers ('Futility' en 'White Moon'). De muziek zal vanaf eind juni ook beschikbaar zijn voor download en via de streamingplatformen.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :