Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Eefje De Visser, Placenta plays Placebo en The Me in You op affiche M-Idzomer

Eefje De Visser, Placenta plays Placebo en The Me in You op affiche M-Idzomer
Met Eefje De Visser, Placenta plays Placebo, The Me in You, Milo Meskens, STUFF en Esther & Fatou is het muzikaal programma van M-Idzomer 2018 compleet. De artiesten vervoegen eerder aangekondigde bands als Intergalactic Lovers en Absynthe Minded. Het festival met een cocktail van muziek, performance, comedy, dans en expo's vindt plaats van 2 tot en met 5 augustus in museum M in Leuven.
De toppers van de affiche zijn Intergalactic Lovers en Tsar B op 2 augustus, Absynthe Minded en Faces on TV op 3 augustus, Avishai Cohen "1970" en Robin McKelle op 4 augustus en Novastar, Frank Vander Linden en Gabriel Rios op 5 augustus. Na afloop is er dagelijks een afterparty met de dj's Kurt Overbergh, Deejay Kwak, Moodprint en de STUFF-leden Mix Monster Menno & Eddy D-50.

Tijdens het festival komen nog andere kunstvormen aan bod. Zo brengt MEIS een dansvoorstelling waarin de thema's seksualiteit, gender, lichamelijkheid en persoonlijkheid samenkomen. Willem Boel toont drie nieuwe sculpturen van zijn reeks Nouveaux Moulins. Manon Van den Eeden zet gedurende vier dagen 3.000 kilo klei om in sculpturen. Beeldend kunstenaar en filmmaker Florian Waerzeggers presenteert een nieuwe video-installatie.

Vorig jaar daagden in totaal meer dan 7.000 bezoekers op.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :