Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Studente neemt bordkartonnen Danny DeVito mee naar schoolbal, en dat is acteur niet ontgaan

Studente neemt bordkartonnen Danny DeVito mee naar schoolbal, en dat is acteur niet ontgaan
Het verhaal van de studente die vorige maand een bordkartonnen versie van Danny DeVito meenam als date naar haar schoolbal was nationaal nieuws in de Verenigde Staten. De acteur/regisseur reageerde intussen op even ludieke wijze op Instagram.
Rob McElhenney, die aan de zijde van DeVito schitterde in de sitcom 'It's Always Sunny in Philadelphia', fotografeerde zijn 73-jarige collega met een bordkartonnen versie van... jawel, de studente in kwestie, de 17-jarige Allison Closs. op de foto is te zien hoe DeVito en de kartonnen studente samen aan de bar zitten in Paddy's, de Ierse pub uit 'It's Always Sunny in Philadelphia'.

Op haar Youtubekanaal motiveerde Allison haar beslissing om een bordkartonnen date mee te nemen naar haar schoolbal. "Ik kon maar geen echte date vinden, en dus kocht ik er één op Amazon. Ik heb altijd van Danny gehouden. Ik zag hem graag in 'It's Always Sunny in Philadelphia', in 'Hercules' en in 'Matilda'. Ik hou van hem in elke gedaante die hij aanneemt", klinkt het.

"Danny was er voor mij wanneer ik hem echt nodig had. Hij behandelt mij zoals een vrouw behandeld zou moeten worden", besloot de studente.

De post van McElhenney verspreidt zich als een lopend vuurtje op het internet en werd al zo'n 55.000 keer geliked op Instagram.

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :