Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Graspop Metal Meeting uitverkocht

Graspop Metal Meeting uitverkocht
Graspop Metal Meeting (GMM) is voor het eerst in zijn geschiedenis voor de aanvang helemaal uitverkocht. Alle tickets en alle logementen zijn de deur uit, zo laat de organisatie vandaag weten. Het festival, dat eenmalig vier dagen duurt, vindt vanaf donderdag 21 juni plaats op de Stenehei in Dessel.
De 23ste editie van Graspop Metal Meeting zal dus verspreid over vier dagen 200.000 muziekliefhebbers verwelkomen.

Aangezien alle tickets de deur uit zijn, is er geen dagkassaverkoop tijdens het festival. Voor iedere ticketcategorie is er wel een wachtlijst actief waar kandidaatticketkopers zich op kunnen registreren. Ook nog steeds actief is de online omruilservice waar reeds aangekochte tickets aangeboden kunnen worden voor doorverkoop. Geretourneerde tickets worden aangeboden aan geregistreerden op de wachtlijst.

Headliners op de vierdaagse zijn Guns N' Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Daarnaast zakken ook enkele toppers uit de deathmetal-, blackmetal- en metalcorescene af naar Dessel.

Geen tickets kunnen bemachtigen? Geen nood! Heel wat van de concerten van Graspop Metal Meeting worden op 21, 22, 23 en 24 juni live uitgezonden op de festivalpagina's van proximus.be/music!

Lees meer news People

Nieuwste VIB berichten :